Van 1. Amatör Ligi A Grubu Şampiyonu Gürpınar Belediyespor

Van Amatör 1. Ligi A grubunda mücadele eden Gürpınar Belediyespor, Van Büyükşehir Belediyespor'u 4-1 yenerek A grubu şampiyonu oldu.

2022-2023 sezonu Van Amatör 1. ligi A grubu şampiyonu belli oldu.

Sezon başında lige fırtınalar gibi başlayan Gürpınar ekibi, zorlu rakipleri karşısında mücadelesini sürdürerek A gurubu şampiyonu oldu.

Van 1. Amatör Ligi A Grubu maçları 26 Mart Pazar günü Süphan Futbol Sahasında oynanan Gürpınar Belediyespor-Van Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasıyla sona erdi.

Karşılaşmada üstün bir futbol ortaya koyan konuk ekip Gürpınar Belediyespor, rakibi Van Büyükşehir Belediyespor'a 4 gol atarak, kalesinde bir gol gördü.

Bu skorla şampiyonluğunu ilan eden Gürpınar Belediyespor, kupanın sahibi oldu.

Başkan Tanış'tan ilk tebrik

Şampiyonluğunu ilan eden Gürpınar Belediyespor'a ilk tebrik Belediye Başkanı Hayrullah Tanış'tan geldi.

Başkan Tanış sosyal medya hesabından, "Amatör 1. Lig A Grubunda mücadele eden Gürpınar Belediyesporumuz lig şampiyonu oldu. Son maçta Van Büyükşehir Belediyesporu 4-1 yenen takımımız Play-off'a katılmaya hak kazandı. Tüm futbolcularımızı ve teknik ekibimizi kutluyoruz" ifadelerini kullandı.

A grubu şampiyonu olan Gürpınar Belediyespor, B grubu şampiyonu ile final karşılaşması yapacak. Maçın tarihi ve saati ilerleyen günlerde açıklanacağı belirtildi.

Bakmadan Geçme