Türkiye'nin 3. büyük turizm fuarı Van'da açılıyor

Van'da 2011 yılından itibaren düzenlediği fuarlarla kentin ekonomisine büyük katkı sunan Ajans Asya Fuarcılık, eylül ayında üç fuar gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Tüm dünyada etkisini sürdürenPandemi (Covid-19) nedeni ile 2020 yılında gerçekleştirilemeyen 11. Van Doğu Anadolu Uluslararası Turizm Ve Seyahat Fuarı, Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde 30 Eylül 2021 – 03 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenlenecek.

Kendi branşında Türkiye’nin 3. büyük turizm fuarı olan Van Doğu Anadolu Uluslararası Turizm Ve Seyahat Fuarı, yurtiçi ve bölge ülkelerden yoğun katılımla açılış için gün sayıyor. Van Doğu Anadolu Uluslararası Turizm Ve Seyahat Fuarı, İran Başta olmak üzere Azerbaycan, Irak ve Gürcistan’dan dan sektör temsilcilerinin katılacağı fuara verimli bir ev sahipliğini yapmaya hazırlanıyor.

 

Medeniyetlerin beşiği olan ve Asya’dan Avrupa’ya yüzyıllar boyunca; ticaret, kültür, sanat ve ekonomik açıdan 2 kıtanın arasında köprü görevi görmüş olan Mezopotamya’nın yoğun tarihinin izleri, dünya harikası değerindeki doğal güzellikleri ve zengin kültürünün görülebileceği fuar 30 Eylül 2021 – 03 Ekim 2021 tarihleri arasında ziyaretçilerini kabul edecek.

"FUAR YENİ İŞ FIRSATLARI OLUŞTURACAK"

Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler “Ülkemiz genelindeki turizm sektöründe iştigal edenlerin Ortadoğu ülkelerinin sektör temsilcileri hem de Türkiye’de ki sektör temsilcileri ile bir araya getirerek yeni iş fırsatları ve turizm destinasyonları oluşturmayı hedefliyoruz dedi.

"TARİH, DOĞA VE KÜLTÜR GÖLGESİNDE BİR FUAR OLACAK"

Güler, “7 bölge 81 ilden gelen renklerin ve tatların buluşmasını, tarih doğa ve kültürlerin gölgesinde bir araya getirmenin tekrar mutluluğunu yaşıyoruz. Bu görsel şölenimize tüm halkımızı davet ediyoruz. Fuar boyunca etkinliklerimiz ve ayrıca ücretsiz servisimiz halkımızın hizmetinde olacaktır.’’ şeklinde konuştu.

 

 

Bakmadan Geçme