Tubittum dergisinin 72. sayısı çıktı

Uluslararası Tubittum Dergisi İmtiyaz Sahibi Hikmetullah Yetkin, 72. Sayısında İranlı doktorlara yer verdi.

Türkiye'de, İran'da ve Irak'ta yayın yapan Uluslararası Tubittum dergisi İran'da 22 doktor, Türkiye'de 1 Psikoloğ ve Irak'ta 1 iş insanı ile birçok iş insanlarına yer verdi.

Hikmetullah Yetkin:"Uluslararası Tubittum Dergi adı altında on üçüncü sayımızı çıkarma gururunu yaşıyoruz. Rakamlarımızın altmışıncı sayıdan başladığını ve her bir rakamın farklı anlamlar taşıdığını hemen hemen hepiniz bilmektesiniz. Dergimizin her sayısında farklı sloganlar, farklı içerik ve farklı projelere yer veriyoruz. Geleceğinizi keşfetmek, kariyerinize bir adım daha ilerlemek için Tubittum dergisinde olmanız sizleri daha iyi noktalara getireceğini biliyor ve bu konuda daha iyi yardımcı olacağımızı düşünüyoruz. 

"Başarılı olmak için engeller sadece bir bahaneden oluşur. O engelleri aşmak için bahaneleleri ortadan kaldırmak gerekir." 

Engelleri aşmanız için kısa bir sır vermek gerekir ise;

Başarının yollarını kendin bulmak zorundasın. Kendin araştırmak ve incelemek zorundasın. Sürekli karşına engeller çıkacak ve sen sürekli engelleri aşmak için çaba sarf edeceksin. Bazen yorulacaksın. Bazen de sinirden bırakacak gibi olacaksın ama asla bırakma! Asla seni bitirmelerine izin verme! Sakin ol! Sabırlı ol ve doğru kararlar vermek için kendine bir zaman ver. Zamanı geldiğinde tekrar başla ve ilk hamleyi sen yap. Sen, bir Tubittum'lusun. Sen başarının kendisisin. Zorlandığın anda aklına 8888'leri getir ve duygusal müziklerden kaçın. Başaracaksın... Başaracaksın... Başaracaksın... Şimdi derin nefes al ve kendine bir iyilik yap. Çünkü: Sen, bunu hak ediyorsun. Kendine iyi bak ve daima insanlara yardım etmek için çaba sarf et. Onların umutları sen olabilirsin.

ULUSLARARASI TUBİTTUM DERGİSİNİN 72. SAYISINDAN BAHSETMEK GEREKİR İSE;

Dergimiz; Türkiye, İran ve Irak bölgesinde Turizm, Ekonomi, İş ve Yaşamdan oluşmaktadır. Dergimizin ISSN ve ISBN numaralı kayıtlı olmanın yanı sıra; Basın ilan Kurumuna da kayıtlıdır. 72. sayımızın içeriğinden Türkiye, Irak ve İran ülkelerde görev yapan doktorlar, psikologlar ve iş insanları yer almaktadır. Şimdiden iyi okumalar dileriz.

"Kariyer sahibi olmak için paranızın olmasına gerek yok. İyi bir aklınız varsa zaten kariyer sahibisinizdir."dedi.

Bakmadan Geçme