TFSKD Genel Başkanı Doğan'dan Ali Düşmez'e ziyaret

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği (TFSKD) Genel Başkanı Hüseyin Doğan ve beraberindekiler, Türkiye Futbol Federasyonu icra kurulu üyeliğine yeniden seçilen Ali Düşmez'i ziyaret etti.

2022-2023 sezonu öncesinde hazırlıklarına devam eden TFSKD Genel Başkanı Hüseyin Doğan ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul’da bir dizi ziyarette bulundular.

Ziyaretler kapsamında TFF İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez ile bir araya gelen TFSKD yetkilileri, iki saatlik görüşme gerçekleştirdi. TFF İcra Kuruluna yeniden seçilmesi nedeniyle Düşmez'i tebrik eden TFSKD yetkilileri, talimatlardaki ayrıntıları, yeni sezon amatör ücretler üzerine bir görüşme gerçekleştirildi.

Ziyarette konuşan Ali Düşmez, TFSKD'nin çok büyük işler yaptığını, taleplerinin de en iyi şekilde gerçekleşmesi konusunda gerekli çabayı göstereceğini belirtti.

TFSKD heyeti İstanbul ziyaretleri kapsamında, TFF Beylerbeyi Tesislerinde MHK Başkanı Sabri Çelik ve TFF 5.Bölge Sorumlusu Ahmet İbanoğlu’na MHK’na atanmaları nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ardından TFF Gelişim Direktörlüğünde Enes Reşitoğlu ve Faruk Güney'e de ziyarette bulundular. Heyet son olarak, TFF İstanbul Bölge Müdürü Gür Onar’ı ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

 

Bakmadan Geçme