TFF'den Saha Komiserlerine Denetçi görevi verildi

Türkiye Futbol Federasyonu Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği üyelerine müsabakalarda denetçi görevi verdi. Bu görevle birlikte denetçilerin müsabakanın en yetkili TFF görevlisi olarak sahadaki yerlerini alacaklar.

TFF'nin 2021-2022 Futbol Sezonunun başlamasıyla birlikte yeni görevlendirmelerde gündeme geldi. Bu görevlendirmeler doğrultusunda yeni sezonda Futbol'un emekçileri olan Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği üyelerine müsabakalarda denetçilik yapma yetkisi verdi.

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Başkanlığı tarafından görev alacak denetçilere yönelik bir toplantı düzenledi. 148 denetmenin ve şube başkanlarının katıldığı toplantıya Genel Başkan Hüseyin Doğan Başkanlık yaptı.

Yeni görev alacak denetçilerin aksaklığa neden olmaması için toplantı düzenlediklerini belirten Genel Başkan Doğan, "Yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum. Yeni görev alacak denetçilerimize başarılar diliyoruz. Yeşil sahalarda saha komiseri olarak görev alan arkadaşlarımızdan kriz yönetimi iyi olanlardan oluşan bu ekibin çok başarılı iller yapacağına inanıyoruz. Bu önemli göreve saha komiserlerimizi uygun gören TFF yönetimine ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez'e tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Yeni sezonda 4’ü kadın 148 Denetçinin görev alacağı 2021-2022 Futbol futbol sezonu öncesi TFF tarafından da ilerleyen günlerde denetçilere eğitim verileceği belirtildi.

Video konferans yöntemiyle yapılan toplantı, dilek ve temennilerin konuşulmasının ardından sona erdi.

Bakmadan Geçme