Sami Yıldırımçakar'a Van'ın enleri yarışmasında birincilik ödülü

Van'ın Enleri yarışmasında alanında en başarılı çıkış yapan isimler ödüllerini aldı. Özalp Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sami Yıldırımçakar'a alanında en iyisi ödülü verildi.

Van Ekonomist Dergisi tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen Van’ın Enleri yarışmasında adaylar kıyasıya mücadele etti. Van’ın en iyisi olabilmek için kendi kategorisinde yarışan adaylar 9 Ekim'de yapılan ödül töreniyle tamamlandı.

Van'ın en önemli projelerinden olan 'Van'ın Enleri' programında noter sonuçlarına göre alanında bir birinden önemli isimleri geride bırakarak, En Başarılı Çıkış Yapan İsim Özalp Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sami Yıldırımçakar oldu.

Birincilik ödülünü alan Yıldırımçakar kısa bir konuşma yaparak, yarışmada kendisine oy veren destekleyen tüm herkese teşekkür etti.

Sami Yıldırımçakar kimdir?

1986 doğumlu Sami Yıldırımçakar lise eğitimini Van Atatürk Lisesi’nde tamamladı. Üniversiteyi Kilis 7 Aralık Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2016-2020 yıllarında öğretmenlik ve okul müdürlüğü görevlerini yerine getirdi. 2020'de Özalp Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne atandı. Bu atamanın pandemi sürecine denk gelmiş olması nedeniyle toplum yararına olan birçok projede gönüllü olarak görev üstlendi. Pandemi sürecinin sona ermesi ile birlikte görev yaptığı ilçede toplum yararına sayısız kurs, etkinlik ve yarışmaya büyük emek ve katkılar sunarak yerel, ulusal ve uluslararası basında yankı uyandırıp önemli bir çıkışın altına imza atmıştır. Halen Özalp Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

ALANINDA EN BAŞARILI ÇIKIŞ YAPANLAR İSİMLER ŞU ŞEKİLDE;

Dr. Nigar Çelik- Öğretim üyesi
Dr. Mustafa Akkuş
Erdinç Peker- Deva Partisi Van İl Başkanı
Haluk Terzioğlu - Memleket Partisi Van İl Başkanı
Mehmet Şahin
Mesut Irmak
Nuran Demirhan
Yaşar Adıyaman
Zafer Ebinç

Bakmadan Geçme