Özkan Bilgin imzalı görüntü dünya gündemine oturdu!

Meslek hayatında birçok başarılı çalışmanın altında imzası bulunan Anadolu Ajansı Foto Muhabiri Vanlı Özkan Bilgin, bu kez görüntülediği 'mercek bulutu' görüntüsüyle Türkiye gündemine oturdu.

AA Muhabiri Özkan Bilgin'in Van'da kaydettiği "Merce Bulutu" başlıklı görüntü bir anda en çok konuşulanlar arasında yer aldı. Her deklanşöre bastığında dünya genelinde isminden söz ettiren Bilgin, Van'ın tanıtımına da büyük katkı sunuyor. Çektiği görüntülerle  şuana kadar ulusal ve uluslararası bir çok ödül kazanan Vanlı Gazeteci Bilgin'in 'Mercek Bulutu' başlıklı görüntüsüne de çok sayıda yorum ve paylaşım alarak sosyal medyada ülkenin en çok konuşan konusu arasına girdi. 

Van semalarındaki mercek bulutu izleyenleri kendine hayran bıraktığını kişisel sosyal medya hesabından yorumlayan Bilgin,  kendisinin de hayran kaldığı mercek bulutu görüntüsünü büyük bir keyifle çektiğini belirtti. 

A Haberin başarılı sunucusu Banu El'de Vanlı Gazeteci Özkan Bilgin'in tweetini alıntılayarak, "Buluta bakııııın! Gözüne sağlık Özkan Bilgin" diyerek takipçileriyle paylaştı.

Van Hakimiyet Gazetesi olarak bizde yıllardır Van'ın tanıtımına büyük katkı veren, her zorlukta görev yaparak Van'ı dünya gündemine taşıyan hemşehrimiz ve meslektaşımız Özkan Bilgin'i tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.

 

Bakmadan Geçme