Nihal Yalçın'ın sevgilisi Berker Güven kimdir, kaç yaşında?

Oyuncu Nihal Yalçın, genç oyunculardan Berker Güven deniz kenarında birbirini öpmeye doyamadı. Nihal Yalçın, magazin haberlerinde Berker Güven ile aralarında 14 yaş bulunduğunun vurgulanmasından rahatsız oldu.

Oyuncu Nihal Yalçın, kendisinden 14 yaş küçük meslektaşı Berker Güven ile dudak dudağa... Taze çift deniz kenarında romantik anlar yaşarken görüntülendi. Daha önceki sevgilisi ile de arasında yaş farkı bulunan 40 yaşındaki Nihal Yalçın'ın sevgilisi Berker Güven 26 yaşında...

40 yaşındaki Nihal Yalçın önceki gün kendisi gibi oyuncu olan 26 yaşındaki Berker Güven'le aşk yaşamaya başladı. Çift, önceki gün Gümüşlük'te ilk kez dudak dudağa görüntülendi.

Nihal Yalçın tepki gösterdi, takipçileri yanlış anladı

Nihal Yalçın, Berker Güven ile olan ilişkisine dair magazin basınında yer alan haberlerde yaş farkının özellikle vurgulanmasından dem vurarak, Twitter'da 'Nihal Yalçın (40)' yazdı. İnce bir gönderme yapma niyetinde olan Yalçın'ı bazı takipçileri yanlış anlayarak doğum günü kutlaması sandı.

Berker Güven 7 Eylül 1994 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi.

Özel Işıkkent Anadolu Lisesi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünde eğitim gördü.2017 yılında gösterime giren Babam filminde Çetin Tekindor ve Melisa Şenolsun ile başrolü paylaştı.[2][3] Vatanım Sensin dizisinde Aleksi, Zalim İstanbul dizisinde ise Nedim rolüyle yer aldı.

22. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nde Yen adlı tiyatro oyunundaki performansıyla Üstün Akmen Genç Oyuncu Ödülü'nü aldı.

Türkiye – Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri’nde “Yılın En İyi Drama Oyuncusu” ödülüne layık görüldü.

Bakmadan Geçme