Muhtarlardan Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer'e teşekkür!

Göreve geldiği günden beri hizmetleriyle isminden söz ettiren Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Tarihinde asfaltla buluşmamış mahallelere asfalt hizmeti götürerek vatandaşın gönlünde taht kurdu.

Tarihte ilk defa asfaltla buluşan Kızıltaş, Koçak ve Gündoğan mahalle muhtarları Başkan Sezer’den övgüyle bahsettiler. Muhtarlar yayınladıkları videolu mesajla Başkan Sezer ve Belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

"Mahallemiz tarihi günlerini yaşıyor"

Belediye hizmeti karşısında mutlu olduklarını ifade eden Kızıltaş Mahalle Muhtarı Mehmet Adakan, “Yıllarca mahallemiz böyle bir hizmetle tanışmamıştı. Mahalle sorunlarıyla yakından ilgilenen Belediye Başkanımız Murat Sezer sevilecek bir insandır. Hizmeti görün öyle konuşun. Yıllarca böyle bir hizmet görmemiştik. Allah ondan razı olsun. Başkanımıza minnettarız. Eşi emsali yoktur. Teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

"Başkanımız Murat Sezer'in yanındayız"

Tarihimizde hizmete susamış bir mahalle olduklarını belirten Gündoğan Mahalle Muhtarı Çelenk Metin ise, “Belediye Başkanımız yüz yıldır yapılmayan ve söz verdiği şekilde yapan Başkanımız Murat Sezer’in yanındayız. Tüm Belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Bütün sıkıntılarımız giderildi” diye konuştu.

"Belediye vaatleini yerine getirdi"

Koçak Mahalle Muhtarı Sıraç Bayram’da, “Bugün Koçak mahallesi olarak büyük bir sevinç yaşıyoruz. Bizlere bu hizmeti ulaştıran Belediye Başkanımız Murat Sezer’e teşekkür ediyoruz. Tüm vaatlerine yerine getirerek, yapılacak iş bırakmayan bir belediye yönetimi var. Allah onlardan razı olsun” dedi. 

Bakmadan Geçme