Milletvekili Kayatürk'ün Esnaf Ziyaretleri Sürüyor

14 Mayıs seçimleri 2.'nci turuna günler kala AK Parti Van Milletvekili MKYK üyesi Burhan Kayatürk ve ile beraberindeki ekip saha çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam ediyor. Esnaf ziyareti, AVM ziyareti ve dış mahalle ziyaretleri ile vatandaşlarla bir araya gelen Kayatürk, vatandaşların gösterdikleri yoğun ilgiden memnun kalıyor.

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, şehrin farklı noktalarında esnafları ziyaret ederek taleplerini dinliyor ikinci turda yapılacak Cumhurbaşkanı seçiminde Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek sözü alıyor.AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, beraberindeki heyet ile esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

 Esnafların dile getirdikleri sorun ve talepleri dinleyen Kayatürk; “Esnafın derdi bizim derdimizdir. Biz sizlerden aldığımız talepleri, istek ve önerilerinizi her zaman ilgili makamlara taşıdık ve taşımaya devam edeceğiz. Sorunlara çözüm bulmak ve şehrimizin ekonomik koşullarının daha iyi olabilmesi için hepimiz canla başla çalışmaktayız. Esnafımızın işlerinin yolunda olması ve yüzünün gülmesi bizler için son derece önemlidir” dedi.

Bakmadan Geçme