Milletvekili Kartal'dan Bağımsız Medya ve Gazeteciler Derneğine ziyaret

AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, Bağımsız Medya ve Gazeteciler Derneği Van İl Başkanı ve Van Hakimiyet Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Ahmet Bayram'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bir süredir Van'da çalışmalarını sürdüren AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, ziyaret programı kapsamında Bağımsız Medya ve Gazeteciler Derneği Van İl Başkanlığı görevine getirilen Gazeteci Ahmet Bayram'ı ziyaret ederek, yeni görevinden dolayı tebriklerini iletti.

Bağımsız Medya ve Gazeteciler Derneği Van İl Başkanlığı ofisini ziyaret eden Milletvekili Kartal'a, AK Parti Van İl Başkan Yardımcıları Süleyman Oflas ve Sinan Başak eşlik etti.

Ziyarette konuşan Milletvekili İrfan Kartal, Medya kuruluşlarının AK Parti hükümetleri döneminde büyük kazanımlar elde ettiğini söyledi.

Van Hakimiyet Gazetesi'nin bu kentin en önemli yayın kuruluşlarından olduğunu belirten Kartal, "Her zaman doğrıuların yanında olan basın mensupları ve gazetecilerin yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Ortak paydamız ülkemizin gelişmesine katkı sunmaktır. Bizler mecliste çalışırken, siz değerli basın mensupları da bu kentte önemli işlere imza atıyorsunuz. Ben tekrardan bu derneğin kuruluşundan dolayı sizleri tebrik ediyor, Van Hakimiyet Gazetesine'de yayın hayatında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bağımsız Medya ve Gazeteciler Derneği Van İl Başkanı Ahmet Bayram ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Van Hakimiyet Gazetesi olarak yenilikçi basın sektöründe büyük bir ekiple çalışmaktayız. Aynı zamanda yeni Bağımsız Medya ve Gazeteciler Birliği görevinin verilmesiyle birlikte omuzlarımızdaki yük daha da arttı. Meslektaşlarımızın sesi olmaya, her koşulda yanlarında olmaya gayret göstereceğiz. Birkez daha Van basınını önemsediğiniz ve ziyaretinizden dolayı sayın vekilimize şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme