MHP'li Osmanağaoğlu Alaköy'de büyük bir çoşkuyla karşılandı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Alaköy'de büyük bir çoşkuyla karşılandı. Osmanağaoğlu, bu çoşkulu toplantıdan çok büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, “Adım Adım 2023 – İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” kapsamında Van'ın - Tuşba ilçesi Alaköy mahallesinde büyük bir çoşkuyla karışlanan Osmanağaoğlu, "Bu yürüyüşü tamamlamaya kararlıyız. Hiçbir tereddüdümüz yoktur" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından organize edilen ‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma’ temalı programı Van'ın-Tuşba ilçesi Alaköy Mahallesinde büyük bir çoşkuyla karşılandığını belirten Osmanağaoğlu bu çoşkulu toplantıdan çok büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

Van'ın güzel insanlarıyla, Tuşba halkıyla  birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Osmanağaoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Sözlerimin başında buraya hareket etmeden önce ziyaret etme şerefine nail olduğum Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin selamlarını, muhabbetlerini sizlere arz etmek isterim.

Biliyorum ki; Milliyetçi Hareket Partisi olarak Van’daki Tuşba'daki duruşumuz hasbi ve haysiyetli bir duruştur. Görüyorum ki; mukaddes davamız sizlerin sayesinde Van’da gıpta edilecek bir duruşla yaşatılmaktadır.

İnanıyorum ki; Türkiye Cumhuriyetinin tarihi yürüyüşünde Vanlı ve Tuşbalı hemşerilerimiz bizimle beraberdir. Bu sebeple sizlere; Büyük Selçuklu hükümdarı Çağrı Bey’in ayak basarak Türk yurdu haline getirdiği bu toprakların evlatlarına bir kez daha hürmetlerimi sunuyorum. Bu toplantı vesilesiyle; mayası lekesiz, duruşu dik, sözü söz olan Van’da Tuşba'da sizlerden aldığımız cesaret ile daha gür ve güçlü bir nefesle yürüyüşümüze devam edeceğimiz bilmenizi istiyorum."

"2023'E DOĞRU, ADAY BELLİ KARAR NET"

"4 Eylül Pazar günü on binlerce vatandaşımızın katıldığı, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin teşrifleriyle onurlandırdığı ve günlerce konuşulan ilk mitingimizi Sivas’ta gerçekleştirerek Bismillah demeye nail olduk.

Ardından yine muhteşem bir kalabalık ve eşine az rastlanır bir coşkuyla “2023’e Doğru, Aday Belli Karar Net” temalı mitinglerimizden ikincisini Bursa’da gerçekleştirdik. Şüphesiz Bursa’da gerçekleştirilen bu miting, kafasında soru işareti olanlara ders, Türk’e hasım olanlara ise bir daha düşünme şansı vermiştir. Allah nasip ederse bu Pazar da yani 18 Eylül tarihinde de Kayseri’de Cumhuriyet meydanında Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ve mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğumuz Türk milletinin katılımlarıyla 3. Mitingimizi gerçekleştireceğiz. Unutulmamalıdır ki; Bu yürüyüşü tamamlamaya kararlıyız. Hiçbir tereddüdümüz yoktur."

"Çünkü biz tarafız. Yuvarlak bir masa etrafında toplanarak aylardır değil Cumhurbaşkanı Adayı, ortak bir cümle paydasında dahi buluşamayan 6+1’lik muhterisler gibi taraftar değiliz!

Evet biz tarafız; haklarımızı yok sayan, haklarımızı gasp etmek için fırsat kollayan küresel oyun kuruculara ve onların figüranlarına karşı milli duruştan yana TARAFIZ! Evet biz tarafız; “önce ülkem ve milletim” diyemeyenlere karşı, kendi siyasi hırslarını her şeyden önce tutanlara karşı ilkeli siyasetin kutbundan yana TARAFIZ!  Biz tarafız; siyasi görüşü ne olursa olsun, yöresi, kökeni, anasının dili, ne olursa olsun, her birini başımızın tacı yaptığımız, Türk milletine mensup insanlarımızdan yana TARAFIZ. Biz tarafız; Televizyon ekranlarında, sokak aralarında, emanet edilen makamlarında, parti çıkarları ve şahsi ikballeri için birbirlerine laf yetiştirerek fitne ateşine odun taşıyanlara, Türk milletinin geleceğinden çalanlara karşı Türk milletinin geleceğinden yana TARAFIZ. O yüzden inanarak söylüyoruz: Önümüzdeki yüzyıl Türk’ün asrı olacak, bu yüzyılın destanının ilk sözünü ise Vanlı ve Tuşbalı hemşerilerimizle birlikte Milliyetçi Hareket Partisi ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin mimarı olduğu Cumhur İttifakı tarafından yazılacaktır.

Bakmadan Geçme