MHP Van Milletvekili Kahraman seçim çalışmalarına devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin Van Milletvekili 2. sıra adayı Ayhan Kahraman, kırsalda yaptığı seçim çalışmalarıyla ezber bozmaya devam ediyor.

Türkiye 14 Mayıs tarihinde seçime giderken daylarda çalışmalarına hız verdi. Kent genelinde tüm parti adaylarının seçim çalışması yürütürken, kentte en dikkat çeken isim MHP'nin Van Milletvekili Ayhan Kahraman oldu.

Alışılmış siyasetten uzak bir şekilde Van'daki kanaat önderlerinin yanısıra kırsaldaki esnaf ve halkı ziyaret etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde kalabalık bir heyetle HDP'nin kalesi olarak bilinen Hacıbekir mahallesine çıkarma yapan Kahraman'ın, mahalleli tarafından coşkuyla karşılanması dikkat çekti.

İlk günden itibaren çalışmalarıyla MHP'yi Van'da şaha kaldıran Milletvekili adayı Kahraman son olarak Gürpınar ilçesi Oğuldam, Karakaş, Yoldüştü mahallelerini seçim çalışması kapsamında ziyaret etti. Kahraman, yaptığı ziyaretleri sosyal medya hesabından paylaşarak adeta ezber bozmaya devam ediyor.

Van'da milletvekili adayları içerisinde hiç şüphesiz en dikkat çeken adayların başında gelen Ayhan Kahraman'a sosyal medya üzerinden de hre kesimden destek mesajları yağdı. 

Ziyarette vatandaşlarla uzun süre hasbihal eden Kahraman, Gürpınar ilçesinden ayrılarak Edremit ziyaretleriyle seçim çalışmalarına devam etti.

Bakmadan Geçme