• Haberler
  • Siyaset
  • MHP Van Milletvekili aday adayı Ayhan Kahraman çalışmalarını sürdürüyor

MHP Van Milletvekili aday adayı Ayhan Kahraman çalışmalarını sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den Van Milletvekili Ayhan Kahraman çalışmalarını sürdürerek, 'Van'ı yönetmeye değil, bizi seçecek halka hizmetkat olmaya talibim' dedi.

Türkiye 14 Mayıs'ta sçeime giderken, aday adaylarının çalışmaları da hız kazandı.

MHP Van Milletvekili aday adayı Ayhan Kahraman, beraberindeki 500 kişilik bir heyetle MHP Van İl Başkanlığı ile Van Ülkü Ocakları İl Başkanlığına ziyarette bulundu.

Kahraman: Aday belli, karar net!

Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Kahraman, "bir birinden değerli aile büyüklerim ve ilimizde görev yapan Vatan sevdalısı 13 İlçenin Güvenlik Korucu Başlarıyla ile birlikte öncelikle yuvamız olan MHP il başkanlığına ziyaret gerçekleştirip sayın il başkanımız Salih Güngöralp ve yönetimi akabinde Ülkü Ocakları Van il başkanımız sayın Mehmet Veysel ERDEM beyler ile makamlarında görüştük. Yapmış olduğumuz istişareler ve göstermiş oldukları misafirperverlikten ötürü şükranlarımı sunuyorum. Aday Belli Karar Net" ifadelerine yer verdi.

"Halkın hizmetkarı olmaya talibim"

Aday belli, karar net sloganıyla çalışmalarını sürdüren MHP aday adayı Ayhan Kahraman, sosyal medya hesabından mesajlarını topluma aktarmaya devam ediyor. Son olarak yaptığı paylaşımda, "Van'ı yönetmeye değil, Van halkının hizmetkarı olmaya talibim. Çünkü bizi seçecek olan bu halka ancak hizmetkar olunur" dedi.

Bakmadan Geçme