Mehmet Avcı'dan Kandaşoğlu'na sert tepki!

Vanspor Futbol Kulübü Başkanlık görevini bıraktığını açıklamasının ardından tepkilerin geldiği gibi destek mesajları alan Mehmet Avcı, Vanlı İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu'nu hedef alarak sert sözler sarfetti.

Geçtiğimiz günlerde Vanspor Kulübü Yöneticileri hakkında açıklama yapan Vanlı başarılı iş insanı Zahir Kandaşoğlu'na 'Para varken varım, para yokken yokum' eleştirisine Mehmet Avcı'dan sert tepki geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Avcı, 'Vanspor'un şerefini kurtardınız' diyen kişinin şimdi de kendine popülasyon oluşturmaya çalıştığını söyledi.


Vanspor’a Başkan olduğum dönemde ’burada seni harcarlar, derin yapı var, mücadele edemezsin’ diyen Kandaşoğlu'na tepkisini sürdüren Avcı, "beni ilk yıldırmaya çalışan kişi sizdiniz. Burada paranın olmadığını, borçların hat safhada olduğunu en iyi bilen kişi de sizdiniz. Destek olmak yerine negatif yön göstererek mi destek oldunuz? Bu takıma bütçe kazandırmaya çalışırken iyi ki sizden bir şey istemedik, isteseydik acaba ne hale getirirdiniz. Çok muhattap almak istemezdim ama yeniden Van TSO’ya adaylık için çalışan birinin kamuoyunda bilinmesi gerek"dedi.


Kandaşoğlu'nu Vanspor’a destek olmaya da davet eden Avcı, "benim şahsi olarak sağladığım katkının yüzde yirmisini verin. Yakın tarihte seçim var, gelin aday olun. Parasal katkı sağlayın, ne sağlarsanız ben daha fazlasını yine bu kulübe vereceğim. Buyurun!
Unutmayın ki para yokken biz geldik, hatta kimsenin cesaret edemediği zaman geldik. Size Van Tso Başkanı Sayın Necdet Takva’nın bir sözünü söyleyeyim; ’Dünyayı cesur insanlar kurtarır’ Sadece konuşmayın, cesaretle sorumluluk alın!" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme