Masterler futbol tunuvasında Van'ı temsil etti

Van Masterler takımının da katıldığı bu yıl 13'ncüsü düzenlenen ve birbirinden güçlü takımların kıyasıya rekabet ettiği Uluslararası Masterler Futbol Turnuvası final maçında Denizli Masterler, Ankara Masterleri 2-0 yenerek, şampiyon oldu.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Masterler futbol turnuvası 3-7 Mayıs tarihlerinde Antalya Side Suena Otel tesislerinde 32 takımın katılımıyla gerçekleşti. 

Fanatic Tour ve Antalya Masterler Derneği Başkanı Mehmet Hakan Onkur ve ekibinin ortaklaşa düzenledikleri Uluslararası Masterler Futbol turnuvasında ter döken Van Masterler takımı (G) grubu'nda Ankaraspor, Balıkesir ve Romanya temsilcisi Crizy ile karşılaştı. 

"VAN'I EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİK"

Van Masterler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yılmaz, “Her yıl olduğu gibi bu yılda 3-7 Mayıs tarihlerinde Antalya'da Fanatic Tuor ve Antalya Masterler Derneği Yönetim kurulu başkanı Mehmet Hakan Onkur ve ekibi tarafından organize edilen uluslararası Masterler futbol turnuvasına bu yılda katılım sağladıklarını ifade ederek, 'Her yıl olduğu gibi bu yılda 13'ncüsü düzenlenen Uluslararası Masterler Futbol turnuvasında ilimizi en güzel şekilde temsil ettik. Turnuvanın güçlü gruplarından G Grubu'nda  Ankaraspor, Balıkesir ve Romanya temsilcisi Crazy takımları ile mücadele ettik. Turnuvada skor olarak istediğimiz sonuçları alamazsakta çok keyifli geçmesi bizleri mutlu etti. Önemli eksiklerimiz vardı buna rağmen grupta zorlu rakipler karşısında iyi mücadele verdik. Öncelikle dostane geçen maçlarda tüm arkadaşlarımızı hoş görüşlerinden dolayı  kutluyorum. Herşeye rağmen turnuvada ilimizi en güzel şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz. Bizlere desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

"ONKUR; TÜM TAKIMLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Her yıl geleneksel olarak düzenlediği Uluslararası Masterler futbol turnuvasına yurt içi ve yurt dışından yüzlerce futbolcuyu bir araya getirme başarısı gösteren yaptığı futbol organizasyonları ile turnuva haricinde kulüplerin sezon öncesi ve devre arası kamplarını en iyi şekilde Türkiye'de geçirmelerini sağlayan Fanatic Tour ve Antalya Masterler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hakan Onkur ise,  kupa töreninde yaptığı konuşmada; “Öncelikle 6 Şubat'ta Türkiye'yi yasa boğan peş peşe yaşanan yıkıcı depremlerin ardından hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyor yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz" dedi. Her yıl olduğu gibi bu yılda 3-7 Mayıs tarihleri arasında düzenlemiş olduğumuz turnuvamıza katılım sağlayan tüm takımlarımıza ekibim adına teşekkür ediyorum. Her Zaman olduğu gibi bu yılda güzel bir futbol şölenine ev sahipliği yaparak, başta Türk futboluna emek vermiş milli futbolcuları ve Avrupa'nın bir çok kulübünde futbol oynamış yıldız futbolcuların  olduğu güzel bir turnuvayı en güzel ve sağlıklı şekilde geride bıraktıklarını ifade ederek, Şampiyonluk kupasını kazanan Denizli Masterleri kutluyorum. Turnuva ikincisi Ankara ve üçüncü olan Kartepe Masterleri tebrik ediyoruz. Öte yandan her yıl olduğu gibi bu yılda turnuvamıza renk katan ortaya koyduğu performansla turnuvanın beğenilen takımı olan Van Masterler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yılmaz’ı ve takımını tebrik ediyorum" dedi.

Çekişmeli geçen final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde takımlara plaketleri ve hediyeleri Fanatik Tour ve Antalya Masterler Derneği Başkanı Mehmet Hakan Onkur ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından verildi. Turnuva sonunda takımlar Ekim ayında yapılması planlanan futbol turnuvasında buluşmak üzere güzel anılarla Antalya'dan ayrıldılar.

Bakmadan Geçme