Masa Tenisi Bayanlar 3. liginde Van rüzgarı esti

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 3. Bayanlar liginde mücadele eden Özvan Gençlik Spor takımı birinci etap karşılaşmalarında 7'de 6 yaparak lige damga vurdu. 

Aydın'ın Didim ilçesinde yapılan Masa Tenisi 3. Bayanlar ligi 1.Etap müsabakalarında 7 karşılaşmada 6 galibiyet alan Özvan Gençlik Spor Masa Tenisi takımı lige iyi bir başlangıç yaptı.


Van Masa Tenisi takımı Kariyerder, Selçuklu Belediyespor, Gaziantepspor, Bartın Belediye Spor , Masader, Tokat Gençlikspor takımlarını yenen ve tek mağlubiyetini ise İzmir büyükşehir Belediyespor karşısında alan Van temsilcisi play-off karşılaşmaları için büyük bir avantaj elde etti.

Sosyal medya hesabı üzerinden sonuçları deerlendiren Van Masa Tenisi takımı antrenörü Mahmut Kurt, "Bu mükemmel sonuçları alan kızlarımızı canı gönülden tebrik ediyor, galibiyetlerimizi her zaman gençlerin ve sporcuların yanında olan gerçek Van sevdalısı Gençlik ve Spor İl Müdürümüz sayın Nevzat İnanç başta olmak üzere, birebir sporcularımiz ile ilgilenip  maça hazırlayan Masa Tenisi İl Temsilcimiz Uzman Klinik Psikolog Emin Buğra Yoldaş, yakın zamanda anne olan takım kaptanımız Bilge Yılmaz Teymur, takım kaptanımız Bahar Bozkurt, Yardımcı Antrenörlerim Cahit , Tajdin ve Muhammed'e ücretsiz ve karşılıksız yardımlarından dolayı teşekkür ederim"dedi

Kurt, Misafirperverlikleri ve katkıları için ise İzmir Masa Tenisi antrenörü ve yetkililerine teşekkür etti.

Bakmadan Geçme