LÖSEV, Van'da Lösemili çocuklara yıl başı etkinliği düzenledi

LÖSEV tarafından tedavileri devam eden çocuklara yönelik özel yılbaşı etkinliği düzenlendi. Çocukların moral ve motivasyonlarını arttırmak için düzenlenen etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlendiler.

NAZLI TİMUR / VAN 


Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) görevlileri, Van'da tedavileri devam eden hasta çocuklara yönelik etkinlik düzenledi. Bir otelde düzenlenen etkinlikte, palyaço ve çeşitli dans gösterileri çocuklara renkli dolu anlar yaşattılar.

Müzik eşliğinde halay çekip unutulmaz anlar yaşayan çocuklar, yeni yıla girecek olmanın heyecanıyla gönüllerince eğlendiler. 


Herzaman çocukların yanında olacaklarını belirten LÖSEV sorumlusu Bedriye Doğan Bayhan, Vakıf olarak 23 yıldır kanser gören çocuk ve yetişkin kanser hastalarına her alanda yardım ettiklerini söyledi.

Kanser hastalarına en etkili ilacın moral ve motivasyon olduğunu kaydeden Bayhan, "Bugün burada Van'lı çocuklarımızla birlikteyiz. Çocuklarımız için bugün yeni yıla moral motivasyonla girmelerini sağlamak için bu organizasyonu gerçekleştirdik. Burada yaklaşık 30 çocuğumuz var. Tüm çocuklarımıza 2022 yılına girerken, sağlık huzur ve mutluluk diliyoruz. LÖSEV olarak onların her zaman yanındayız. Çocukların mutluluğuna ortak olan aileler başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Program, canlı müzik sunumu ve çocuklara çeşitli hediyelerin dağıtılmasıyla son buldu.

Bakmadan Geçme