Kandaşoğlu'ndan Van Yöresel ürünler fuarına ziyaret

VATSO Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Dernek Başkanı, VATSO Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı ve İş insanı Zahir Kandaşoğlu, yönetimiyle birlikte 6. Van yöresel ürünler ve hediyelik eşya fuarını ziyaret etti.

VATSO Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Dernek Başkanı, VATSO Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı ve İş insanı Zahir Kandaşoğlu, 6. Van yöresel ürünler ve hediyelik eşya fuarının katılımı esnasında sevenleri tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Fuar alanında yerel ve il dışından gelen misafirlere selam vererek, hasbihal etti.

Fuar alanının dolu olması Van ilinde bulunan esnafların yani Otellerimizin, lokantalarımızın ve bazı toptancılarımızın ticaretini arttırdığını ifade eden Zahir Kandaşoğlu;” İstanbul’dan Van iline gelir gelmez, yönetimimizle birlikte 6. Van yöresel ürünler ve hediyelik eşya fuarını ziyaret ettik. Ziyaret esnasında memleketimize ne kadar katkı sağladıklarını anlamaya çalışarak, fuarı düzenleyen Anatolia Gurme Fest yönetimini tebrik ettik. Van ilinde tüm reklamlarını Van’da yaptıklarını, otel, yemek ve alışveriş noktasında Van esnaflarından aldıklarını ifade ettiler… Bizlerde memleketimize en iyi şekilde hizmet eden herkesi canı gönülden kutluyoruz. Tabi gönül ister ki bu tarz fuarların kısa vadeli olmasıdır. Ama bu da memleketimize ayrı bir hava kattığını düşünüyoruz. Fuarı düzenleyen ekip ile Van ilinde olan esnaflarımızın durumunu dile getirdik. Onlarda anlayışla karşıladılar.” dedi.

Bakmadan Geçme