Kadın Futbol Saha Komiserleri büyük takdir topluyor!

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği (TFSKD) üyelerinin amatör ve profesyonel müsabakalarda görev alan kadın saha komiserleri, yürüttükleri görev nedeniyle büyük takdir topluyor.

İlk olarak Kocaeli, Antalya, İstanbul ve Hatay illerinde görev alan kadın saha komiserlerine yenileri eklenmeye devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz hafta kadın saha komiserlerine İzmir ve Muğla illerinde görev alan kadın saha komiserleri Esra Güven İncu ve Merve Toz Kuş, büyük bir öz veriyle yürüttükleri görev nedeniyle spor severlerden tam not aldı.


TFF 2. Ligi Bodrumspor - Kahramanmaraşspor karşılaşmasında Merve Toz Kuş, TFF 3. Ligi Karşıyaka - Ofspor karşılaşmalarında görev aldılar. TFSKD üyeleri kadın saha komiserleri profesyonel müsabakalarda yürüttükleri görev nedeniyle Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Başkanı Hüseyin Doğan tarafından da tebrik edildiler.

Doğan, "Kadın saha komiserlerimizi tebrik ediyorum"

TFSKD Genel Başkanlığı resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşıma tebrik yorumu bırakan Genel Başkan Doğan, "Kadın saha komiserlerine verdikleri görev ve derneğimizin çağdaş seviyelere ulaştırma çabaları nedeniyle TFSKD Muğla ve İzmir Şube Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca verilen görevi başarı ile yerine getiren Klasman Kadın Saha Komiserlerimiz Esra Güven İncu’yu ve Merve Kuş’u tebrik ederim" ifadelerini kullandı.

TFSKD Kadın Saha Komiserleri

TFSKD Kadın Saha Komiserleri
 

Bakmadan Geçme