İş İnsanı Veysel Ürüm, Van TSO ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Son günlerde ismi sıkça kamuoyunda dolaşan iş insanı Veysel Ürüm, Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri konusunda bomba gibi açıklamalarda bulundu.

Yanında istihdam ettirdiği insan sayısı, zaman zaman iki bin civarında olan Van’ın genç ve başarılı iş insanı Veysel Ürüm, isminin Ticaret Odası Başkanlığı için kamuoyunda dolaşıyor olması, kendisi açısından bir onur olduğunu söyledi.

Yaklaşan Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık seçimleri, her geçen gün biraz daha ehemmiyet kazanmaya başladı. Ticaret ve Sanayi Odası için daha önce Van kamuoyunda belirli isimler tartışılıyordu. Yaklaşan seçimler öncesi söz konusu isimlerin dışında Van, Ankara ve İstanbul’da büyük yatırımları bulunan ve firmasının bünyesinde zaman zaman iki bin civarında kişiye istihdam imkânı sağlayan iş insanı Veysel Ürüm’ün, isminin gündeme gelmesi üzerine Van Havadis Gazetesine özel açıklamalarda bulundu.

Van Havadis Gazetesinin ulaştığı İş insanı Veysel Ürüm, Van gibi kadim bir şehirde isminin Ticaret ve Sanayi Odası ( Van TSO) Başkanlığı gibi önemli bir makam için gündeme gelmesi elbette gurur verici bir durum olduğunu belirtti.

"ESNAF VE TÜCCARA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

İş insanı Veysel Ürüm, esnaf, tüccar ve sanayicilere teşekkür ettiğini ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü; “İsmimizin Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı konusunda konuşuluyor olması elbette onur verici bir durum. Benim ismim üzerine kamuoyu oluşması benden kaynaklı değil, bizleri seven ve bizleri yakinen tanıyan dostlarımızdan kaynaklı olduğunu söyleyebiliriz. Öncelikle bize güvenen, bizleri Ticaret ve Sanayi Odası gibi önemli bir makama layık gören herkese çok teşekkür ediyorum. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı tabi ki iş insanı kimliğini taşıyan kişilerin yapabileceği bir görevdir.

ÜRÜM, "NE GÖREV DÜŞERSE YAPMAYA HAZIRIZ"

Bizler bu önemli göreve gelirsek, sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getireceğimize dair herkes emin olabilir. Bize güvenen tüm dostlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Şunu da belirtmekte fayda var, şuan için Van TSO Başkanlık adaylığını düşünmüyorum.  Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık adaylığı gibi bir talebim olmadı.   Zaman ve şartlar neyi gerektirir kimse bilemez. Allah nasip etmişse, hiçbir güç önüne geçemez.  Van Ticaret ve sanayi Odası Başkanlık adaylığı için şimdilik öyle bir talebim olmadı.  Bize göre Van’ın Esnafına, Tüccarına ve Sanayicisine hizmet etmek son derece kutsal bir görev olduğunu belirtmek isteriz” diyen İş İnsanı Veysel Ürüm, kendilerine teveccüh gösteren herkese çok teşekkür ettiğini ifade ederek;  “Üzerinde yoğunlaştığımız VEFA GROUP A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimiz var. Şirketimizi daha da büyütmek ve hedeflediğimiz bazı projelerimiz var. Bunlara biraz yoğunlaşmamız gerekir diye düşünüyorum. Önemli bir sorumluluğumuz var, önemli bazı projelerimiz var. Bunu da açık yüreklikle belirteyim, Van için, Van’ın Esnaf ve Tüccarı için, bize ne zaman, ne görev düşerse seve seve yapmaya hazırız” şeklinde açıklamalarda bulunan İş İnsanı Ürüm, önümüzdeki süreçte zaman ve gelişmeler, neyi nasıl işaret edecekse ona göre hareket edeceklerini söyledi. 

Van Havadis Gazetesi

Bakmadan Geçme