İrfan Kartal Tüketiciler Birliği Van Şubesine adaylığını açıkladı

Ekim 2022'de olağan genel kurul yapması beklenen Tüketiciler Birliği Derneği Van Şubesi'ne İş İnsanı İrfan Kartal başkan adayı olacağını duyurdu.

Van'da kurulduğu günden bu yana başarılı çalışmalar yürüten Tüketiciler Birliği Van Şubesi ikinci olağan genel kurulunu yapmaya hazırlanıyor. Henüz dernek yönetimi tarafından seçim tarihi belirlenmezken adaylar ortaya çıkmaya başladı. Erhan Uğurlu başkanlığında başarılı bir dönem geride bırakan Tüketiciler Birliği Derneği Van Şubesi, ikinci olağan genel kurulu için gün sayıyor.

İş İnsanı Kartal aday olacağını açıkladı

Tüketiciler Birliği Derneği'nin üyesi olan İrfan Kartal, yazılı bir açıklama yaparak yönetime talip olduklarını duyurdu.

Kartal açıklamasında; "Van'da kurulduğu günden bu zamana kadar başarılı çalışmalara imza atıldı. Fakat bu bayrak yarışında bizde olmak istedik. Seçim tarihi henüz belli değil ancak, önümüzdeki ay yapılması öngörülüyor. Bu nedenle başkan adayı olmaya karar verdi. Demokratik bir ortamda geçecek genel kurul şölenimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Tüm aday olacak dostlarıma da başarılar diliyorum" dedi.

Bakmadan Geçme