İl Müdürü Nevzat İnanç'tan Vanlı sporculara Vanspor jesti

Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Vanspor'un deplasmanda oynadığı Ankaraspor karşılaşmasını söz verdiği Vanlı sporcularla birlikte tribünden izledi.

Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Türkiye finallerinde Van'ı temsil etmek için Akara'da bulunan Mustafa Cengiz Ortaokulu kadın Futbol Takımını Osmanlı Stadyumunda Ankaraspor-Vanspor FK maçında ağırladı. 'Mahallede Maç Var' turnuvasında grup ve yarı final maçlarını kazanarak büyük başarı elde eden ve İl Müdürü Nevzat İnanç'ı makamında ziyaret ederek maç sözü almışlardı. Mustafa Cengiz Orta Okulıu kadın futbol takımı ve idarecieriyle birlikte tribünde izleyerek sözünü tutmuş oldu.

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Van temsilcisi Vanspor'un Osmanlı Stadyumunda oynanadığı Ankaraspor karşılaşması 2-2 beraberlikle sonuçlanırken, tribünden maçı izleme şansını elde eden minik sporcular, maç boyunca takımlarına destek verdiler.

Konu hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, grup ve yarı final maçlarında kupayla dönen sporculara verdikleri söz olan  Ankaraspor- Vanspor maçındayız ifadelerini kullandı.

Vanlı sporcularla Ankaraspor-Vanspor maçıda buluştuklarını belirten İnanç, "Maçın skoru istediğimiz gibi sonuçlanmadı. Ama yarın TBMM de oynanacak 'Mahallede maç var' final müsabakalarında kızlarımız daha iyi bir sonuç alacaklar inşaallah" dedi.

Bakmadan Geçme