İHH Çarşamba Temsilciliği dualarla hizmete açıldı

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Çarşamba temsilciliği dualarla hizmete açıldı.

Kirazlık Çay Mahallesi Değirmenbaşı Caddesi üzerinde açılan temsilcilik binasında düzenlenen açılış programına çok sayıda davetli katıldı.

İHH Çarşamba Temsilcisi Resul Balcı, gayelerinin yüreklere, canlara ve cananlara dokunmak olduğuna vurgu yaparak, "Türkiye Türkiye'den ibaret değil, olmadığı gibi İHH'da 3 harften ibaret değildir. İHH Mavi Marmaradır. İHH mazlumun, mağdurun yardımına koşan bir kuruluştur. Bizde bir temsilcilik açtık ve 'Olanın verdiği olmayanın  gelip aldığı' bir yer olacak inşallah . Biz 1 yılda 10 tane kuyu yaklaşık 2 Bin TL yardım.  Yaklaşık  Bin aileye ulaştık yine yaklaşık 250 öğrenciyi giydirdik.İnşallah bu binada da güzel bir kitap kafe açtığımda da kurdelesini kesmek  bizlere nasip olur" dedi.

"Bütün mazlumların sesi"

İHH Samsun İl Başkanı Mustafa Yeşil ise konuşmasında, "Devam eden iyilik hareketimiz bugün yeni binası ile beraber faaliyetine devam edecek inşallah. Burada 3 gün sürecek olan kermesimiz tüm dünyada ki mazlumlara ulaşacak inşallah. İHH 123 Ülkede bütün mazlumların sesi, nefesi olmaya sizin desteklerinizle beraber gayret eden bir kuruluş. İHH bütün zalimlere dur diyen bir kuruluş" ifaddelerini kullandı.

"İyilik işi için bir araya geldik"

Açılış programında iyilik için bir araya geldiklerini dile getiren Samsun Valisi Zülkif Dağlı'da, "İnşallah hayırlara vesile olur. Güzel işlere imza atar. Buna inanıyoruz. Tüm dünyada Dil, Din,Irk ayrımı yapmadan yapmış olduğu bir birliktelik, bir çalışma. Bu manada İHH'nın hem yurt içinde hem yurt dışında yapmış olduğu çalışmaları önemsiyoruz. İHH İhtiyacı olan her bölgede var. Bizde burada bu hayırlı hizmetin arkasında olduğumuzu özellikle belirtmek için buradayız. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

İHH Çarşamba İl temsilciliği açılış programna Samsun Valisi Dağlı'nın yan sıra; Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Mustafa Kemal Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Adil Aydemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, STK, siyasi parti temsilcileri ve birçok davetli katıldı.

Açılışla birlikte İHH Çarşamba Temsilciliğinde 3 gün kermes düzenlenecek.

Bakmadan Geçme