Herkese Kredi Dönemi Resmen Başladı

Son Dakika: Herkese Kredi Dönemi Resmen Başladı, Tek Tıkla Hemen Onay Alacak ve Bayrama Paralı Gireceksiniz. Bayram kredisi olarak, bankalar 25 bin TL'ye kadar onay veriyor. İşte detaylar...

Bankalardan son dakika haberi geldi. Yapılan duyuru ile birlikte, anında sizlere sonuç verilecek. Kredi alacak kişiler, 25 bin TL'ye kadar kredi kullanacak. 

Uygun faiz oranları ile hemen kredi alabileceksiniz. İşte bankalar ve yaptıkları yeni kampanya. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilerin artık kredi başvurusu yaptıkları zaman hemen sonuç alıp aynı gün içerisinde de krediyi kullanmak istiyorlar. Sizlerde eğer 25 bin TL'ye kadar kredi kullanmak istiyorsanız vereceğimiz bankalar üzerinden hızlı bir şekilde kredi başvurusu yapabilir, onaylanan kredinizi de hemen kullanabilirsiniz. Size özel olarak verilen bu krediler de sizin kredi puanınız çok önemli olacaktır. Onay almak istiyorsanız kredi puanınızın 1200 ve üzerinde olması şartı vardır. Kredi puanı düşük olan kişiler maalesef onay alamazlar.

Aktif Bank 25000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu başlıyor, Hemen onay alın

Kredi onayı alamayan kişiler 25 bin TL'ye kadar kredilerini Aktif Bank üzerinden kullanabilirler. Aktif Bank genellikle kişilerin 25 bin TL'ye kadar kredi verene anında onay veriyor. Kredi notu düşük olan kişilerde yüksek faiz oranları ile birlikte bu bankadan kredi kullanabilir. Başvuru yapmak istiyorsanız bankanın resmi internet sitesine girebilir veya bir SMS atabilirsiniz.

Bu bankanın şubesi olmadığı için sizin kredileriniz dışarıda ev veya iş adresinde kullandırılacaktır. Kredileri Online olarak kullanacağınız için hızlı bir şekilde işlem yapabileceksiniz. SMS ile kredi başvurusu yapmak istiyorsanız Kredi yazın boşluk bırakın kimlik numaranızı yazdıktan sonra bu mesajı düzgün bir şekilde 30 50 numarasına gönderin. Kredi sonucu 10 dakika içerisinde mesaj attınız cep telefonuna gelir ve onaylı olup olmadığını görürsünüz.

Denizbank 25000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak, kredinizi kullanın

Denizbank üzerinden de 25000 TL ye kadar sadece kimliğiniz de kredi kullanabiliyorsunuz. Bunun için ilk önce onay almanız gerekli sms ile veya internet sitesi üzerindeki kredi başvuru formunu doldurarak bankadan onay olabilirsiniz.

Kredi onayı alan kişiler en yakın banka şubesinden kimliklerini vererek bu onaylı tutar kadar kredilerini 36 ay vadeye kadar kullanabilirler. SMS ile DenizBank kredi başvurusu yapmak istiyorsanız 32/80 numarasına KREDİM yazın boşluk bırakın ve kimlik numaranızı yazdıktan sonra gönderim yapın. Bu gönderimi yaptıktan sonra beş dakika içerisinde sizlere kredi sonucu gelecektir. Ayrıca Denizbank üzerinden daha önce bir hesabınız varsa veya bu bankadan bir kredi kartı kullandıysanız internet bankacılığına girerek deniz mobil uygulaması üzerinden kredi başvurusunu hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Denizbank mobil uygulaması üzerinden kredi başvurusu yapacak olan kişiler şartlara uygun olmaları durumunda kredi onaylanırsa bankaya gitmeden onaylık tutarları hesaplarına atabileceklerdir.

Garanti Bankası 25000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu kimlikle yapılacak

25000 TL ye kadar hızlı ve düşük faizler de kredi kullanmak isteyen kişiler Garanti Bankası üzerinden de işlem yapabiliyor size en yakın Garanti Bankası şubesine giderek buradan 36 ay vadeye kadar işlem yapabilirsiniz. Garanti Bankası 25000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişiler 3 ay ertelemeli olarak da bu kredileri alabilirler. Kredi almak için en az 1100 ve üzerinde bir kredi notunuzun olması ayrıca gelir durumunuzun da sabit bir gelir de olması gerekiyor. Emekli olan kişilerin bankaya maaş taşıması durumunda daha yüksek limitlerde kredi olacağını söyleyebiliriz. Kredi kullanacak olan kişiler eğer çalışıyorsa en az 90 günlük aynı iş yerinde sigortaları kesintisiz olarak yatmış olması gerekiyor.

 

 

Bakmadan Geçme