Hacıbekir mahallesinde Kayhan Türkmenoğlu'na sevgi seli

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, İpekyolu teşkilatının Hacıbekir mahallesinde düzenlediği iftar programına katıldı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Hacıbekir mahallesinde Kayhan Türkmenoğlu'na sevgi seli

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı tarafından Hacıbekir (Haçort) mahallesinde düzenlenen iftar programa katılan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’na, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanı Etem Görgülü, Hacıbekir Mahalle Muhtarı, Kadın ve Gençlik kolları teşkilatları eşlik etti.

Hacıbekir mahallesinde bulunan Dumlupınar Spor Salonunda mahalleliyle iftar açan İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’na sevgi seli vardı. İftar öncesi mahallede çeşitli ziyaretlerde bulunan Türkmenoğlu, mahalleliyi dinleyerek sorunlarına anlık çözümler buldu. Mahalleli, AK Parti teşkilatını Hacıbekir mahallesinde bağrına bastı. Bir zamanlar AK Parti’nin siyaset yapmaya bile zorlandığı mahallede şimdi ise Türk bayrağı ve AK Parti flamaları dalgalandı.

Spor salonunda organize edilen iftar programında, partililer karavan başına geçerek mahalleliye yemek dağıttı. AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’nun salona girişiyle birlikte tezahüratlar yankılandı.

AK Parti heyeti mahallede açılan oruçların ardından bir dizi ev ziyaretinde bulunarak vatandaşların talep ve önerilerini dinledikten sonra program sona erdi.

Van AK Parti tarihinde bir ilkin yaşandığı bu gecede, siyasetin de önümüzdeki günlerde buna göre şekilleneceğe benziyor.


 

Bakmadan Geçme