Güzel Günler dizisi hangi şehirde çekildi? Güzel Günler dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

Güzel Günler dizisi yakında Show TV'de başlayacak. 6 Kasım'da izleyicisiyle buluşmak için gün sayan ' Güzel Günler'in yönetmen koltuğunda Osman Taşçı otururken, dizinin senaryosu Selin Tunç imzasını taşıyor. Dizi başlamadan önce merak edilen konuların başında nerede çekim yaptığı geliyor. Güzel Günler dizisi hangi ilde çekildi? İşte Güzel Günler dizisinin hangi şehir ve ilçede çekildiğinin cevabı....

Güzel Günler dizisi yakında Show TV'de başlayacak. İzleyicisiyle buluşmak için gün sayan ' Güzel Günler'in yönetmen koltuğunda Osman Taşçı otururken, dizinin senaryosu Selin Tunç imzasını taşıyor. Dizi başlamadan önce merak edilen konuların başında nerede çekim yaptığı geliyor. Peki, Güzel Günler nerede çekiliyor? Hangi ülke, il, şehir ve ilçede çekiliyor?

Güzel Günler nerede çekiliyor?

Dizinin çoğu kısmı İstanbul'da çekilmesi planlanmakta ancak, dizinin bazı sahneleri ise Van'da geçiyor. Dizi Vanlı bir genç kızın ve beşik kertmesinin yaşadığı olaylara yer verecektir. Bu bakımdan dizinin Van ve İstanbul'da çekileceği düşünülüyor.

Güzel Günler oyuncu kadrosunda kimler var?

Güzel Günler'in oyuncu kadrosunda usta ve genç isimler bir arada yer alıyor. Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Yıldıray Şahinler ve Seray Gözler'i bir araya getiren 'Güzel Günler' izleyicilerin yeni favorisi olacak.

Bakmadan Geçme