Günışığı Kahvaltı Salonu Van'da hizmete açıldı

Salgın döneminde birçok işletme zor günler geçirirken, yeni işletmelerde Van'ın ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor. Bu işletmelere bir yenisi daha eklenerek hizmete açıldı.

Dünyaca ünlü Van Kahvaltısını vatandaşlara sunarak, hem tanıtımının yapılması hemde ekonomik kazanç elde etmek isteyen girişimciler Günışığı Kahvaltı Salonu'nu hizmete açtı.

Hizmete giren kahvaltı salonunda, fast food çeşitlerinin yanısıra; Van yöresine has lezzetlerde müşterilerle buluşturuluyor. Otlu peynir, cacık, murtuğa, kavurmalı yumurta ve bir çok kahvaltı ürününün yer aldığı işletmede, Van'ın marka değeri olan Van Kahvaltısı da büyük bir titizlikle müşterilere sunuluyor. Organik kahvaltı çeşitlerinin her damağa hitap edecek şekilde hazırlandığı Günışığı Kahvaltı Salonunda, sıcak poğaça da müşterilerin vazgeçilmezi haline geleceğe benziyor. 

Sıcak ve güleryüzlü personel kadrosu ve hijyenik bir ortamda Lokman Hekim Hastanesi civarında hizmete açılan işletme, müşterilerini bekliyor.

İş yeri hakkında açıklama yapan İşletme Sahipleri, Van'ın gerçek lezzeti olan Van Kahvaltısını müşterilerine sunmanın ve yanısıra diğer organik ürünlerle de tüm damak tadına hitap ettiklerini söylediler.

 

Yorumlar 1

Bakmadan Geçme