En güzel çiftçiler günü mesajları ve sözleri

Bugün Dünya Çiftçiler Günü. Dünya Çiftçiler Günü Uluslararası Tarım Üreticileri Federasyonu'nun (IFAP) kuruluş tarihi olan 14 Mayıs 1984 yılından beri her yıl Mayıs ayının 14. gününde kutlanıyor. Dünya Çiftçiler Günü'nde zor şatlar altında çalışan çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü'nü kutlamak için en güzel çiftçiler günü mesajları burada!

Dünya çiftçiler günü sayesinde ürün yetiştiren emekçi çiftçiler hatırlanıyor. Siz de tanıdığınız çiftçi yakınlarınızın Dünya Çiftçiler Günü'nü kutlayarak onu mutlu edebilirsiniz. En güzel çiftçiler Günü mesajları ve sözlerini sizler için haberimizde derledik. 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü mesajlarını sevdiklerinize Mesaj olarak, Whatsapp'tan veya Facebook üzerinden gönderebilirsiniz. Dünya Çiftçiler Günü için En güzel çiftçiler Günü kutlama mesajları ve sözleri…

14 MAYIS DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJLARI

*Elinin değdiği her şeyi güzelleştiren , emeğini üretime geçiren çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun.

*Emekleriyle toprağı yoğuran çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun.

*Emekleriyle tarım eko sistemini ayakta tutan çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun…

*Yuvası için vatanı için çalışan tüm çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun.

*Üretimin her aşamasında aktif olarak durmadan çalışan tüm çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun.

*Tarladan mutfağa dokunduğu her şeye değer çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun.

*Tarlasında, bahçesinde, gece gündüz demeden çalışarak ailesine, evine ve ülkemize üretimle destek veren kadın çiftçilerimizin, Dünya Çiftçiler Günü’nü tebrik ediyorum.

*Dünya Çiftçiler Günü’nü kutlar, ülkemizin fedakâr üretici kadınlarının ekonomik ve sosyal alanda daha ileri seviye de yer almasını dilerim.

*Tarımsal üretimin sürekliliğin sağlanmasında başı çeken kadınlar adına adanmış bir gün olan Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun. Her zaman üreten ve çalışan tüm emekçi kadınlarımızın yanındayız…

* Yuvası için vatanı için çalışan tüm çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun.Tarladan mutfağa dokunduğu her şeye değer çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun.

* Üretimin her aşamasında aktif olarak durmadan çalışan tüm çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun.

* Tarladan mutfağa dokunduğu her şeye değer çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun.

* Tarımsal üretimin sürekliliğin sağlanmasında başı çeken kadınlar adına adanmış bir gün olan Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun.

* Her zaman üreten ve çalışan tüm emekçi çiftçilerimizin yanındayız.Yuvası için vatanı için çalışan tüm çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun.

* Elinin değdiği her şeyi güzelleştiren , emeğini üretime geçiren çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun.

* Emekleriyle toprağı yoğuran çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun.

ÇİFTÇİLER SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDAN MUAF!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Türkiye'de koronavirüs salgınından dolayı hafta sonları ve resmi tatillerde uygulanan sokağa çıkma yasağıyla ilgili açıklama yaptı. Pakdemirli, tarımsal ve hayvansal faaliyetlerde bulunan çiftçilerin, üreticilerin ve gıda sektörünün sokağa çıkma yasağından muaf tutulan gruba dahil edildiğini duyurdu.

Bakmadan Geçme