DEVA Partisi İpekyolu İlçe Başkanı Av. Harun Sevimli oldu

DEVA Partisi İpekyolu İlçe Başkanlığı'na Av. Harun Sevimli atandı. Sevimli, mazbatasını DEVA Partisi Van İl Başkanı Erdinç Peker'den teslim aldı.

DEVA Partisi Van İl Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Erdinç Peker’in tavsiyeleri üzerine, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın tensipleri ile İpekyolu İlçe Başkanlığı’na Av. Harun Sevimli atandı.

İpekyolu İlçe Başkanlığı yetki mazbatasını, DEVA Partisi Van İl Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Erdinç Peker’den teslim alan Av. Harun Sevimli, geleceğe yönelik olumlu mesajlar verdi.

DEVA Partisi İpekyolu İlçe Başkanı Av. Harun Sevimli, İpekyolu ilçesi yaklaşık 41 ilden daha fazla bir nüfusa sahip güzide bir ilçe olduğunu belirterek; “İpekyolu demek Van demek. İpekyolu ilçesi DEVA Partisinin kadrolarıyla çok daha iyi yerlere gelecektir. Bütün çabamızı, bütün yoğunluğumuz ve gayretlerimizi İpekyolu ilçesinin başarısı için değerlendireceğiz.

İpekyolu İlçe Başkanlığı görevini şahsıma layık gören Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan başta olmak üzere, İl Başkanımız Erdinç Peker ve tüm DEVA kadrolarına teşekkür ederim” diyerek önemli bir çağrıda bulunan Av. Harun Sevimli; Yaşanabilir bir ülkede ve yaşanabilir bir şehirde hayatını idame etmek isteyen, çocuk çocuklarını istikbalini düşünen, yaşadığı şehirle ilgili güzel projeleri olan, yaşadığı kentte faydalı olmak isteyen kim varsa, hepsini DEVA partisi çatısı altında birleşmeye davet etti.

Bakmadan Geçme