Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da Gülşen Orhan ile düet yaptı

Diyarbakır'ı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle bir araya geldiği etkinlikte, Neşet Ertaş'ın 'Gönül Dağı' türküsünü Cumhurbaşkanı Danışmanı eski Van Milletvekili Gülşen Orhan ile seslendirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'daki toplu açılış töreninin ardından Sur ilçesindeki İçkale'ye geçti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın açıklamasına göre, burada gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu buluşmanın Ankara'daki bir sohbette Yusuf Özkılıç isimli gencin kendilerini Diyarbakır'a davetiyle hayata geçtiğini söyledi.

Hümeyra isimli gencin de bir davette bulunarak, kendilerini Kahramanmaraş'a beklediklerini söylediğini aktaran Erdoğan, "Niye olmasın" yanıtını verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere "Peki buna var mısınız, Kahramanmaraş'a?" diyerek oylama yaptırdı. Gençlerin olumlu görüş bildirmesi üzerine "İttifakla kabul edilmiştir" diyen Erdoğan, "Hemen Kahramanmaraş'ta hazırlıklar yapılacak orada da bir şiir günü aynı zamanda düzenleyebiliriz çünkü şairler yurdu Kahramanmaraş" ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'le telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, "Hazırlıklarını başlat ve Kahramanmaraş'ın bütün güzelliklerini gençlerimize gezdireceksin, ondan sonra inşallah biz de katılacağız, biz de geleceğiz sizlerle orada birlikte olacağız" dedi.

Gençlerle bir süre sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı gençlerin ve sanatçıların seslendirdikleri türküleri dinledi. Programda Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Gülşen Orhan da Türkçe ve Kürtçe türkü söyledi.

Erdoğan'da Neşet Ertaş'ın “Gönül Dağı” türküsüne Gülşen Orhan'a eşlik etti.

 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bakmadan Geçme