City Van AVM, ekim ayı sonunda açılıyor

Yıllardır yapımı ve açılışı yılan hikâyesine dönen, City Van Alışveriş Merkezi'nde (AVM) yeni gelişmeler yaşanıyor.

Geçtiğimiz günlerde Van Emlakçılar Derneği Başkanı Orhan Özdek, City AVM’de çalışmaların devam ettiğini ve kurban bayramı öncesi açılacağının müjdesini vermişti. Başkan Orhan Özdek, Vangölü TV mikrofonlarına yaptığı özel açıklamada AVM, Ekim ayının sonuna doğru açılacağını söyledi. 

AVM’miz %70 oranında tadilat işlemleri bitmiş olduğunu söyleyen özdek şu şekilde konuştu:  İçindeki bütün aksiyomlarla beraber bütün kurumsal markaları Van’a taşıyarak ulusal bir kiralama şirketine vereceğiz burayı ve işletme şirketimiz gelerek burada 156 dükkânımızı dolduracak ve güzel aktivasyonlu bir AVM haline getireceğiz.

Şuan da % 30’luk tadilat işlemimiz kaldı. City Van AVM’mizi yaklaşık 60-65 gün sonra kapılarını açacağız. Geride kalmış olan% 30’luk tadilatımızı da bitirip Van’a kazandıracağız. Burada yaklaşık 3000’e yakın insan ekmek parası kazanacak. AVM esnaflarımıza ve insanlarımıza katma değeri ve fayda sağlayacak. Bu AVM’nin bir an önce hayata geçmesi için yoğun çabalar içerisindeyiz. 

ÖZDEK, “AVM’Yİ EKİMİN SONU AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”

AVM’yi ekimin sonu açmayı düşünüyoruz. Ekimin sonunda açılışımızı yapacağız. Tabi bundan önce kurumsal firmaları doldurarak ve markalaştırarak burayı açacağız. Tamamen marka niteliğinde çalışacak AVM’miz.  Dışardan herhangi bir aksiyom olmayacak. Türkiye genelinde ulusal anlamda ne kadar marka varsa City Van AVM’ye taşımayı düşünüyoruz. Burada 156 dükkân var ama bazı dükkânların birleşmesi söz konusu, birleşen dükkânlar büyük markalar için birleştirme sağlanacaktır.

ÖZDEK, “AVM %95 ORANINDA DOLDURULARAK AÇILACAKTIR” 

Burada Türkiye’nin içerisinde bulunan bütün büyük markaları diyebiliriz. Yiyecek, içecek, çocuk oyun alanları ve tüketim bölümlerini barındıracak çok engin markalar burada olacaktır. AVM %95 oranında doldurularak açılacaktır. Van’ın ekonomisine canlılık getirecektir. İnsanlarımıza bu şekilde fayda sağlayacaktır. Bunun için belediye ile beraber yoğun aksiyon içerisindeyiz. Yakın zamanda bütün sıkıntıları tamamlayarak burayı bir an önce açmayı hedefliyoruz. Bu konuda bize desteğini sunan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı’ı da bizim gibi buranın açılması konusunda istekli burayı açmak için hep beraber bir çalışma içerisindeyiz. Bize destek verdiği için teşekkür ediyorum.

Bakmadan Geçme