CHP'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İsveç desteği!

İsveç'te PKK terör örgütünün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan alçak eylemine karşı bir tepki de Cumhuriyet Halk Partisi'nden geldi. Sosyal medyadan paylaşılan mesajda 'Türkiye Cumhuriyeti ve Cumhurbaşkanı'na yönelik provokasyon girişimini şiddetle kınıyoruz' denilirken, paylaşımı alıntılayan Sözcü Çelik, 'milli birlik' mesajı verdi

İsveç'in başkenti Stockholm'da terör örgütü PKK yandaşlarının düzenledikleri eylemde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve Türkiye’nin hedef alındığı skandal eyleme bir tepki de CHP’den tepki geldi.  CHP'nin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımla, İsveç'te gerçekleştirilen terör eylemi kınandı. Açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti ve Cumhurbaşkanı’na yönelik provokasyon girişimini şiddetle kınıyoruz" denilirken, paylaşımı alıntılayan Sözcü Çelik, 'milli birlik' mesajı verdi.

CHP'DEN ERDOĞAN'A DESTEK!

CHP'nin paylaşımında, "İsveç'te hain terör örgütüne mensup kişilerin Türkiye Cumhuriyeti ve Cumhurbaşkanı’na yönelik provokasyon girişimini şiddetle kınıyoruz. İsveç makamlarını sorumluluklarını yerine getirmeye davet ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

 

ÇELİK: BU TAVRI DEĞERLİ BULUYORUZ

Paylaşımı alıntılayan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise açıklamaya şu notu düştü:
"Tüm siyasi partilerin teröre karşı ortak duruş geliştirmesi ve terörle mücadeleyi desteklemesi milli birliğimiz açısından son derece önemlidir. Teröristlerin Cumhurbaşkanımıza ve Türkiye Cumhuriyeti’ne dönük saldırısı karşısında ortaya koyduğunuz bu tavrı değerli buluyoruz."

 

Bakmadan Geçme