Bölge Hastanesi Güvenlik Amiri Selami Bile'den anlamlı aşı çağrısı!

SBÜ Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Güvenlik Amiri Selami Bile, anlamlı bir paylaşım yaparak tüm vatandaşları aşı yaptırmaya davet etti.

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başarılı çalışmalarla isminden söz ettiren Bile, sosyal medya hesabından anlamlı bir açıklama yaparak, vatandaşları salgınla mücadele için aşı yaptırmaya davet etti.

Bile sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Ulus olarak tek yumruk olup, mücadele verdiğimiz Covid-19 sürecinde 'Evde Kalın' diyerek en ön safta yaklaşık 2 yıldır 7/24 hiç durmadan hizmet eden, sevdiklerimize sarılmadan, bir arada bulunamamaktan, evimize gidememekten, cansiperane bir şekilde mücadele veren ve belkide etkimizin, varlığımızın en çok kendini gösterdiği bu hassas süreçte Hekimlerimiz, hemşire, temizlik, Güvenlik ,Teknisyen, Otomasyon , Yemekhane ,Yönlendirme, Klinik destek, Radyoloji, İdari Personeller olarak, tüm vatandaşlarımızdan daha dikkatli olmalarını istiyoruz. Normaleşme adımlarının atıldığı bu günlerde ne olur maske, mesafe,ve hijyeni elden bırakmayalım. İnsanın; yasağıda , cezası da, polisi de, hakimide kendi vicdanıdır. Tedbiri elden bırakmayalım. En önemlisi Covid-19'a karşı tek silahımız olan aşıyı mutlaka yaptıralım. Hastanelere ve sağlık ocaklarına giderek randevulu veya çeşitli noktalarda kurulan aşı çadırlarında aşılarını yaptırabilirler" ifadelerini kullandı.

Bile'nin bu anlamlı paylaşımı takipçileri tarafından olumlu karşılanarak, birçok kişi açıklama sonrası aşısını yaptıracağını yorumlarıyla belirttiler.

Yorumlar 1

Bakmadan Geçme