Bodrumspor Yeni Malatyaspor maçı hangi kanalda? Canlı izle

Bodrumspor Yeni Malatyaspor, TFF 1. Lig'de karşı karşıya geliyor. Saat 17:00'de başlayan müsabakanın canlı yayın bilgileri haberimizde.

Bodrumspor Yeni Malatyaspor takımları TFF 1. Lig'de maça çıkıyor. Bodrumspor Yeni Malatyaspor takımları TFF 1. Lig'in bu haftaki karşılaşmasında çıkacakları maçta kozlarını paylaşıyor. Taraftarlar tarafından Bodrumspor Yeni Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Bodrumspor Yeni Malatyaspor maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Bodrumspor Yeni Malatyaspor maçı canlı yayın izle linki...

Tarihinde ilk kez Spor Toto 1'inci Lig'de mücadele edecek Bodrumspor sezonun ilk haftasında yarın evinde Yeni Malatyaspor'la karşı karşıya gelecek. Tadilatı tamamlanan Bodrum İlçe Stadı'nda Direnç Tosunoğlu'nun yöneteceği müsabaka saat 17.00'de başlayacak.

Teknik direktör İsmet Taşdemir, taraftara destek çağrısında bulundu. İyi bir kadro kurduklarını ifade eden Taşdemir, "Bodrumspor tarihi bir maça çıkacak. Hepimiz heyecanlıyız ama çok çalıştık. İnanıyorum ki ilk maçımızda ilk galibiyetimizi alacağız" dedi.

BODRUMSPOR YENİ MALATYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Saat 17.00'de başlayan Bodrumspor Yeni Malatyaspor karşılaşması, TRT Spor ve Beın Sports 2 platformları üzerinden canlı izlenebiliyor.

Bodrumspor ile Yeni Malatyaspor takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı aşağıdaki link üzerinden canlı seyredebilirsiniz...

BODRUMSPOR YENİ MALATYASPOR MAÇI CANLI İZLE

Bakmadan Geçme