Başkan Türkmenoğlu'ndan Başkale'ye ziyaret

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Başkale İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, partililer ile bir araya geldi. Türkmenoğlu, Başkale halkını 26 Ağustos'da düzenlenecek fetih programına davet etti.

Sabah saatlerinde AK Parti Başkale İlçe Başkanlığı faaliyetlerine katılarak ilçe esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen İl Başkanı Türkmenoğlu, Başkale ilçesinde 2023 hedefleri için önemli mesajlar verdi.

Türkmenoğlu'nun Başkale ziyaretine; İl Başkan Yardımcıları, AK Parti Başkale İlçe Başkanı Muğdat Sarıhan, il, ilçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile çok sayıda partili eşlik etti. İlk olarak İlçe Teşkilatıyla bir araya gelen Türkmenoğlu, Başkale'de yürütülen çalışmalardan dolayı partililere teşekkür etti. Ardından ilçe esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Türkmenoğlu, 26 Ağustos Cuma günü Muş Malazgirt'te düzenlenecek olan fetih kutlamalarına da vatandaşları davet etti.

Vatandaşlar ve esnafla kucaklaşan Başkan Türkmenoğlu, 2023 yılında yapılacak seçimlerin önemine değindi. 2023 seçimlerinde Başkale halkından tam destek sözü alan Türkmenoğlu, "Bölgemiz artık terörden arındırılmış ve yerini huzur ortamına bırakmıştır. 2023 seçimleriyle birlikte bölge halkı daha büyük hizmetlerden faydalanacaktır. Başkale'nin adı artık terörle değil, huzurla iş ortamlarıyla anılacak" dedi.

Başkale halkının büyük ilgisiyle karşılaşan Türkmenoğlu, ilçe ziyaretlerini tamamladıktan sonra Gürpınar teşkilatıyla buluşmak üzere ilçeden ayrıldı.

Bakmadan Geçme