Başkan Oflas'tan sözde çevrecilere tokat gibi cevap!

AK Parti Van İl Başkanlığı 'Hatıra Ormanı' hakkında sosyal medyada algı oluşturmak isteyenlere, AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı Süleyman Oflas'tan 'bol oksijenli' yanıt geldi. Gazetemiz konuyu araştırdı ve çok ilginç sonuçlara ulaştı.

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında bulunan alan 2021 yılında yüzlerce fidanla buluşturularak, hatıra ormanı haline getirildi. AK Parti Van İl Başkanlığının ismini taşıyan hatıra ormanına bu yıl yüzlerce fidan dikildi. Sözde çevreciler karalama kampanyası başlattılar. AK Parti Van İl Başkanlığı Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Süleyman Oflas, ilerleyen günlerde açılışını yapacakları hatıra ormanına bol oksijen için sözde çevrecileri de davet edeceklerini söyleyerek tepki gösterdi. Oflas, Gazetemize açıklamalarda bulundu:

Bu yıl AK Teşkilatları tarafından oluşturulan ormanlık alanda yüzlerce fidan dikildiğini kaydeden Başkan Oflas, “Sosyal Medya şovmenlerinin yönlendirme tabelasının yola bakan kısmından bir fotoğraf çekerek algı oluşturduklarını biliyoruz. Fidan dikimi yaptığımız alana kadar gelirlerse orada dikilen fidanları da göreceklerdir. Bu memlekette tek bir dikili tabelaları bile olmayanların, AK Teşkilatlarının oluşturduğu ormanlık alanı haksız eleştirmeleri kabul edilemez. Bunun takdirini de yine kamuoyuna bırakıyoruz” ifadelerini kullandı.

OFLAS, “2021 YILINDA 350 BİN FİDAN DİKİLDİ”

2021 yılında Van’da 350 bin fidanın toprakla buluştuğunun altını çizen Oflas, “Van Orman İşletme Müdürlüğünce 2021 yılında gerek ormanlık sahalarda gerekse protokoller çerçevesinde ve kamu kurum ve kuruluşlarının talepleri doğrultusunda özellikle okul ağaçlandırmaları kapsamında toplamda 250 bin adet fidan dikilmiştir. Bunun yanı sıra vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtma çalışmaları kapsamında 2021 yılı ilkbahar ve sonbahar dönemlerinde, halka ücretsiz olarak toplam 150 bin adet fidan dağıtılmıştır. Van ilimizde 2021 yılında toplamda 350 bin adet fidan toprakla buluşturulmuştur” dedi.

“BOL OKSİJEN ALMAYA DAVET EDECEĞİZ”

AK Parti ‘Hatıra Ormanı’nı sosyal medya üzerinden yalanlarla algı oluşturmaya çalışanları açılışa davet edeceklerini kaydeden Oflas, “Henüz açılışını yapmadığımız alanı sosyal medya şovmenleri aracılığıyla karalamaya çalışanları da, açılışını gerçekleştireceğimiz zaman bol oksijenli ‘AK Parti Hatıra Ormanı’na davet edeceğiz” diye konuştu.

 

 

Bakmadan Geçme