Başkan Erhan Uğurlu güven tazeledi

Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanlığı 2. Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleşti. Mevcut başkan Erhan Uğurlu, güven tazeleyerek tekrardan başkan seçildi.

2019 yılında Van'da kurulan Tüketiciler Birliği Derneği'nin 2. olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Ticaret ve Sanayi Odası Erek Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantı mevcut başkan Erhan Uğurlu'nun açılış konuşması ile başladı.

Divan heyetini Ahmet Bayram, Ekrem Kıvanç ve Av. enes İlciboğa'nın oluşturduğu genel kurul, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla devam etti. Sırasıyla gündem maddeleri olan Faaliyet raporu, gelir gider ve denetim kurulu raporununun okunup ve oylanmasının ardından yönetim kurulu aday listeleri divana sunuldu.

İki adayın yarışması beklenen genel kurulda, liste oluşturamayan bir adayın yarıştan çekilmesiyle birlikte, mevcut Başkan Erhan Uğurlu'nun divana sunduğu yeni yönetim kurulu listesi oylamaya sunularak kabul edildi.

Başka adayın olmamasından dolayı açık oylamayla üyelerin tam desteğini alan Başkan Erhan Uğurlu, yeniden başkan seçildi. Yeniden başkan seçilen Erhan Uğurlu, divan heyetinden söz alarak teşekkür konuşması yaptı.

Genel kurula seslenen Başkan Uğurlu, tüketicilerin bilinçlenmesine yönelik çalışmalarının tüm hızıyla süreceğini belirterek, katılımcılara teşekkür etti.

Van'da yapay zeka projemiz hayata geçecek

Uğurlu, “Seçimdeki diğer aday bize dün adaylıktan çekildiğini iletti. 2’nci Olağan Genel Kurulumuza iştirak eden siyasi parti il başkanlara, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcilerine, il dışından gelen misafirlerimize ve seçimde bulunan herkese çok teşekkür ederim. Genel Kurulumuz hayırlara vesile olsun. Bundan sonra bilinçli tüketici olma yolunda daha kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Öte yandan tüketicilerin bilinçlenmesi konusunda hedeflediğimiz yapay zeka projemizi geliştirip Van’da bir ilki de başlatmak istiyoruz.” dedi.

Çatlak seslere müsade etmedik

Bir önceki yönetim kurulunda çatlak seslerin oluştuğunu belirten Uğurlu, "Bizler halkımıza hizmet için demokratik bir ortam oluşturmayı planlamışız. Buna karşı olanlar istifalarıyla bizlerin geri kalacağını düşündüler. Oysa biz bu genel kurulla bir kez daha gücümüzü gösterdik. İlk gün ne isek, şimdi de ve bundan sonrada öyle olacağız. Van halkına hizmete devam edeceğiz. Tüm katılan üyelerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Çalım ve Uca'dan tebrik konuşması

AK Parti Van il Başkan Vekili Abdullah Çalım ile Memur Sendikaları Konfederasyonu Van İl Temsilcisi mehmet Ali Uca'da genel kurulun dilek ve temenniler bölümünde söz alarak, Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'ya tebrik ve teşekküürlerini ilettiler.

Genel kurul yeni yönetimin hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.


 

 

Bakmadan Geçme