Ayhan Kahraman MHP'den Van Milletvekili Aday Adayı Oldu

Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Kahraman 14 Mayıs 2023 Genel seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi ((MHP)'den Van Milletvekili aday adayı oldu.

Milletvekili aday adaylığı sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Kahraman, “Milliyetçi ve vatansever bir ailenin ferdi olarak yetiştim. Genel başkanlığını yapmış olduğum Federasyonda her daim ilimize ve ülkemize faydalı olmayı düstür edindim.

Milli Birlik ve kardeşliğin daha da önem kazandığı şu günlerde önce ülkem ve milletim şiariyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Halkımızın teveccühü ile 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde ülkemizin ve devletimizin her daim bekasını düşünen Milliyetçi Hareket Partisinden Milletvekili aday adaylığı başvurumu gerçekleştirmiş bulunmaktayım.

diyen Kahraman “ Bu seçimlerin ilimize ve Kıymetli Van halkımıza hayırlara vesile olmasını temenni eder tüm dava arkadaşlarıma başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar 1

Bakmadan Geçme