AK Parti Van Milletvekili aday adayı Veysel Ürüm'ün temayül farkı!

AK Parti Van Milletvekili aday adayı Veysel Ürüm,  ziyaretlerine sivil toplum kuruluşları, esnaf ve vatandaş ile devam ediyor. 

Veysel Ürüm, pozitif yaklaşımı ve güler yüzü ile gittiği her yerde büyük ilgi görüyor. 

Van milletvekili adayları arasında toplumun tüm kesimleri tarafından kabul gören, Vanspor futbol kulübüne yaptığı destekler ve başarılı iş insanı yönüyle de öne çıkan Ürüm, Van’da aday adayları arasından en çok konuşulan isimlerden biri konumunda. 

Sivil toplum kuruluşları ve iş çevresinden ciddi destek alan iş insanı Ürüm’ün, siyasete atılması konusunda yakın çevresinin, dostlarının, yakinen tanıdığı siyasi büyüklerinin ve sivil toplum kuruluşlarının yoğun bir desteğini aldığı belirtiliyor.  

Alınan bilgiye göre 25 Mart Cumartesi günü milletvekili aday adayları için temayül yoklamasında Veysel Ürüm en çok oy alan 10 aday arasına girdi.  

En çok oy alan isimler, eski İl Başkanları Kayhan Türkmenoğlu ve Abdullah Aras, Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, Gençlik Kolları başkanı Muhammed Çalağan ve İpekyolu Kadın Kolları Başkanı Suzan Türkoğlu gibi AK Parti Van teşkilatından gelen ve parti içinde aktif görev alan isimlerden oluşurken, Veysel Ürüm’ün bu isimler arasında yer alması dikkat çekti.

Bakmadan Geçme