AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Duran'dan Ramazan Bayramı mesajı

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bayramların toplumsal yaşamda önemli yeri olduğunun altını çizen Başkan Duran, islam alemine güzel duygular yaşatan bir Ramazan Bayramı'na daha erişmenin mutluluk ve sevinci içerisinde olduklarını söyledi.

Bayramların, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günler olduğunu ifade eden Duran, şu ifadelere yer verdi:

"Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin var olduğu bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.

Bu vesileyle, idrak ettiğimiz bu güzel Ramazan Bayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirip, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak, huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeli, cennet vatanımız için şehit düşmüş ecdadımızın şanına yakışan sorumluluk duygusunu üzerimizde hissederek, sergilediğimiz bu birlik ve beraberliği her zaman göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı’nın Ülkemize ve aziz milletimize kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, değerli Vanlı hemşehrilerim başta olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan bayramını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerinde bulundu.

Bakmadan Geçme