AK Parti İl Başkanlığı için temayül yoklaması başladı

AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'nun istifası sonrası yerine gelecek isim merak konusu oldu. İl Başkanlığı'nda kimin göreve getireceği ile ilgili temayül yoklaması yapılmaya başlarken, en popüler isim olarak mevcut yönetimde bulunan Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Abdullah Çalım'ın ismi ön plana çıkıyor.

Bugün büyük bir katılımla gerçekleşen 'Teşkilat Buluşması'nda istifasını duyuran AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’nun görevinden ayrılmasının ardından akıllara yeni il başkanın kim olacağı sorusu geldi.

Hızlı bir şekilde il başkanını belirlemek için kolları sıvıyan AK Parti teşkilatı ilk adımı bugün attı. Gazetemize ulaşan bilgilere göre; Van Buluşması programı sonrası İl Başkanlığı’nda bir araya gelen teşkilat yetkilileri temayül yoklamasına başladı. İlçe teşkilatları ile yürütülen temayül yoklamasında 3-4 isim üzerinde durulduğu ve bu isimler arasında yapılacak olan temayül sonrası Genel Merkezle yapılacak istişare neticende il başkanı belirlenmiş olacak. Konuşulan isimler arasında en dikkat çeken isim ise mevcut yönetim içinde olan Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Vekili Abdullah Çalım'ın koltuğu devralması bekleniyor.

Ayrıntılar geliyor...

Bakmadan Geçme