AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Tuğrul İlçe Sekreterleri toplantısı düzenledi

AK Parti Van İl Başkanlığı İl Sekreteri Mehmet Tuğrul, İlçe teşkilat sekreterleri ile telekonferans yoluyla bir toplantı düzenledi.

AK Parti İlçe teşkilatlarında yeni görev alan sekreterlerin görev ve sorumluluklarının konuşulduğu toplantıda, 2021 yılında AK Parti teşkilatları olarak yeni bir çalışma planı içinde olduğunu vurgulayan İl Sekreteri Mehmet Tuğrul "Bizler teşkilat sekterleri olarak yapacağımız çalışmaların adeta yön verici niteliğindedir. Bizler birliktelik içerisinde yeni yıl itibari ile farklı bir çalışma planı ile daha aktif,  daha hızlı çalışmalarımızı icra edeceğiz. Saha çalışmalarından önce bir bilgilendirme araştırması yaparak konuya daha hakim olunmalıdır"dedi. 

İl Başkan Yardımcısı Tuğrul, "2023 hedeflerimize hazırlık anlayışıyla yeni kurulan dünya düzeni içerisinde Cumhurbaşkanımız ve kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında tarihsel yerini almak, yarınlara güvenli, emin ve güçlü bir ülke bırakmak için yoğun bir şekilde çalışmalıyız. Yapılan toplantının hayırla vesile olsun"diye konuştu.

Bakmadan Geçme