Affan Orhan AK Parti'ye aday adaylık başvurusu yaptı

AK Parti'de aday adaylığı başvurularına sayılı günler kala bir başvuru da Bahçesaray'dan geldi. Affan Orhan parti binasına gelerek milletvekilliği başvurusunda bulundu.

Türkiye 14 Mayıs'ta seçimlere gidiyor...

Ülke genelinde milletvekilliği aday adaylık başvuruları sürerken, AK Parti Van İl Başkanlığında da başvuru yoğunluğu yaşanıyor.

Affan Orhan, AK Parti İl Başkanlığı binasına kalabalık bir heyetle gelip başvurusunu gerçekleştirdi.

Başvurusunu gerçekleştiren Orhan, İl başkanı Emre Güray'ın da katılımıyla parti binasında toplantı gerçekleştirdi.

GÜRAY: VAN, İYİLİKLERİ UNUTMAZ 

Programda konuşan AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, “Tüm adaylarımız bizim için baş tacıdır. Van ilinde 148 bin üyeye sahibiyiz. Affan Orhan kardeşimizde bu aileye gönül veren bireylerimizden bir tanesi. Allah bu uğurda onunda bizimde yardımcımız olsun. Yeni bir yola çıktık, görevimiz zor. 14 Mayıs’ta çok güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanımıza selamımızı ileteceğiz. Van iyilikleri unutmaz.” dedi.

ORHAN, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU YAPTI

Seçim süreciyle ilgili konuşan Affan Orhan ise, “Bu seçimde de el ele vererek, memleketimize hizmet etmek adına bir yola çıkacağız. Türkiye’ye geçmiş yıllarda yapılmayan tüm hizmetler AK Parti hükümeti döneminde yapıldı. Bu hizmetlerin kesintisiz şekilde devam etmesi için yine bu seçimi kazanacağız. Bizde kenti memleketimize hizmet etmek için talip olduk. Bahçesaray, Gevaş ve Van’a hizmetler yapılıyor ama hala çok eksiklikleri var. Bizde elimizi taşın altına koyup, çalışmaya niyet ederek geldik.” ifadelerine yer verdi.

Başvurusunu yapan Orhan ve beraberindekiler, parti binasından ayrıldılar.

Affan Orhan Kimdir?

1985 yılında Van'ın Bahçesaray ilçesinde doğan Affan Orhan, İlk ve Ortaöğrenimini Van'da tamamladı.

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu. Ardından Van YYÜ Üniversitesi İşletme bölümünden Yüksek lisans yaptı.

2010 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetin de Askerlik görevini ifa etti.

Van ilinde ve Bahçesaray ilçesinde bir süre inşaat işleri meşgul olduktan sonra KPSS sınavıyla Bahçesaray Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında Sosyal yardım ve inceleme görevlisi olarak çalışmaya başladı.

Bakmadan Geçme