ABBİM'den, Kaymakam Aslan'a teşekkür plaketi

Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yazlık ve heyeti, İpekyolu Kaymakamı ve İpekyolu Belediye Başkanı Sinan Aslan'a yaptığı hizmetlerden ötürü plaket takdim etti.

Van’da bulunduğu süre zarfında Devlet adamı anlayışı ile hareket eden, Devlet adamlığından ödün vermeyen İpekyolu Kaymakamı ve İpekyolu Belediye Başkanı Sinan Aslan, tüm Vanlıların gönlünde taht kurdu.

Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetimi tarafından başarı plaketi ile onure edilen Kaymakam ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan, Van’da yaptığı devasa projelerle gündemden düşmeyen isim oldu.

Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM)Yönetim Kurulu Başkanı Gazeteci Araştırmacı Yazar Ayhan Yazlık konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “İpekyolu ilçemize yapılan hizmetler ortada. Anlatmaya gerek yok. Abartmıyoruz gerçekleri konuşuyoruz. İpekyolu ilçemiz birçok ilden daha büyük bir ilçe. Nüfus bakımında birçok ilden daha büyük bir ilçe olması nedeniyle Van’ın kalbi demektir. İpekyolu ilçesi demek Van şehir merkezi demektir.

Kaymakam ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan’ın yaptığı devasa projelere imza atmak için insanda aslan gibi yürek lazım. Yapılan bu önemli projeler yürek isteyen işlerdir. Sayın Aslan bu projelere başlarken, “Yapamaz, başlayamaz” şeklinde kafalarda birçok soru işaretleri oluştu. Ama işin sonuna gelindiğinde ise “Vallahi helal olsun” demenin şart olduğunu söyleyebiliriz.

 Van Kalesi civarında bulunan Sahil bandı projesi, içinde Ters evin ve eğlence merkezinin bulunduğu İpek Park, TOKİ’den Belediye’ye kazandırılan arsalar, Kültür ve Okuma salonu parkı, sanat sokağı ve Sanat sokağın yanında bulunan Kültür ve Sanat Galerisi, İpekyolu Belediyesini kira ödemekten kurtarılması için arsa tahsisi ve saymakla bitmeyen onlarca devasa projeler.

Kısa sürede başarılı çalışmalara imza atan İpekyolu Kaymakamı ve İpekyolu Belediye Başkan V. Sinan Aslan ödüllerin en büyüğünü ve başarı plaketlerinin en güzelliğini hak ediyor. Basın mensubu olarak Van halkı adına kendilerine teşekkür ediyoruz. İnşallah gideceği ve görev alacağı yerlerde aynı başarıları sürdürüyor. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, aslanlar gibi geldi ve aslanlar gibi de görevini alnının akıyla devir etti” diyen Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yazlık, Devlette zarar vermeyen, devlet adamı anlayışıyla hizmet eden herkese minnettar olduğunu belirterek, devlete zarar veren her anlayışın da karşısında duracaklarını sözlerine ekledi.

 

Bakmadan Geçme