ABBİM'den 23 Nisan mesajı

Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Derneği Yönetimi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Geleceğin teminatı olan çocuklarımıza, geleceğin nasıl olması gerektiği anlayışı ile bakmamız gerektiğini söyleyen Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası ( ABBİM) Derneği Yönetimi; “ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın dünya çocuklarının katılımıyla kutlanan, barış ve kardeşlik gibi değerleri içinde barındıran farklı kültürlerin, aynı noktada buluşmasını sağlayan bir çocuk bayramı olması münasebetiyle, diğer bayramlardan daha da bir önem taşımaktadır.
Milletimiz kendi geleceğine kendisinin yön vereceğini, 23 Nisan 1920 itibariyle göstermiş ve dünyaya duyurmuştur. Ülkemizin birlik ve beraberliğini korumak anlamda geleceğin çocuklarına büyük önem vermemiz gerekir.
Bu anlamda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geleceğimiz açısından çok önemlidir. Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en kalbi duygularımızla kutlar, her bir çocuğumuzun geleceğinin aydınlık olması dileğiyle nice daha mutlu bayramlara” diyen Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetimi, tüm dünya çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının kutlu olması temennisinde bulundu.

Bakmadan Geçme