ABBİM'den 19 Mayıs mesajı

Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetimi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

19 Mayıs 1919 tarihinin Türkiye halkı için bir dönüm noktası olduğunu belirten Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetimi; “19 Mayıs 1919 Büyük Türkiye halkının yaşadığı sıkıntılı günler sonrasında küllerinden yeniden doğduğu, milletimiz ve ülkemiz için yeni bir geleceğe doğru hayati bir adımın atıldığı önemli bir gündür. 19 Mayıs 1919'da canlanan milli ruh, bizlere ilham olmaya, yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir.


Ülkemizin en önemli serveti kuşkusuz gençlerimizdir, bu süreçte, hiç kuşkusuz, genç nesillere büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Genç nesillerimizin dünya gençleriyle rekabet edebilecek donanıma, birikime sahip olabilmeleri için gerekli tüm destekler sunulmalıdır.
Basın mensupları olarak bizler, Türkiye’yi Dünya'nın önde gelen ekonomileri, hak ve özgürlükler cenneti yapma yolunda emin adımlarla ilerlerken her zaman enerji kaynağımız da gençlerimiz olacaktır.


Gençlerimizin, Ülkemizi daha da güçlendirmek ve hedeflerine ulaştırmak için özveriyle çalıştıklarına yürekten inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle yâd ediyor, sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı yürekten kutluyoruz” diyen Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetimi, tüm gençlere başarı ve mutluluk dileğinde bulundu.

Bakmadan Geçme