VATSO Başkanı Kandaşoğlu'ndan uçak bileti fiyatlarına tepki!

Vatso İş Dünyası Derneği Başkanı ve İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu, son dönemde artan uçak bileti fiyatlarına tepki göstererek, şehrin dinamiklerinin, siyasilerinin ve milletvekillerinin bir araya gelmesi için çağrı yaptı.

Başkan Kandaşoğlu, sosyal medya paylaşımından ard arda baylaşımlarda bulunarak bilet fiyatları için derhal THY yönetimiyle bir araya gelinmesi gerektiğinin altını çizdi.

Van'da ki siyasilere ve milletvekillerine de çağrı yapan Kandaşoğlu, "Arkadaşlar bu uçak seferleri ve bilet pahalılığı büyük bir sorun haline geldi. Bu şekilde çözülmez, Sn. milletvekillerimiz toplu bir şekilde bizleri de dahil ederek acilen Türk Hava Yolları Yönetim Kuruluyla bir araya gelmeli. Bu büyük sorunu bir an önce çözmemiz gerekiyor. Yoksa, bu şekilde her gün twit atarak, bu sorunu çözemeyiz. Bu işi ilgili bakanlığa ve meclise taşımamız gerekiyor. Uçak bilet fiyatlarında muhakkak bir tavan fiyatının olması ve hiçbir bilet fiyatının, belirlenecek tavan fiyatını geçmemesi lazım. Bunu da ancak bakanlık yapabilir" ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme