Vanspor U19 takımı sahipsiz kaldı

Bugün oynanması gereken Vanspor FK ile Amed Sportif Faaliyetler Bölgesel Gelişim Ligi U19 müsabakası temsilcimiz Vanspor takımın başında antrenör ve yönetici bulundurmamasından dolayı tatil edildi.

Bugün oynanması gereken Vanspor FK ile Amed Sportif Faaliyetler Bölgesel Gelişim Ligi U19 müsabakası temsilcimiz Vanspor takımın başında antrenör ve yönetici bulundurmamasından  dolayı tatil edildi.

Son haftalarda istikrarlı bir çıkış yakalayan Vanspor A takımının pilot takımı ve futbolcu fabrikası niteliğinde olan U19 takımının başında antrenör ve kulüp yöneticisi olmamasından dolayı sahipsiz kalarak, Vanspor'un içler acısı halini ortaya koydu.

Dün basın toplantısı düzenleyerek, kimseye papuç bırakmayacağını siyah kırmızılı takımı hak ettiği yere getireceğini vurgulayan Başkan Kıyak, sahipsiz kalan U19 takımınının karşısında ne yapacağı ise merak konusu oldu.

Maçın tatil edilmesi ardından sahadan büyük bir üzüntü ile ayrılan Van'ın öz evlatlarına yönetim tarafından gerekli hassasiyeti göstermediği gözler önüne serdi.

Takımların sahadan ayrılmasının ardından Kulüp Başkanı Feyat Kıyak ve yönetici Gökhan Hanoğlu sahaya gelerek, sorumsuzluk hakkında bilgi aldı 

"BAŞKAN KIYAK TÜM ALTYAPI YÖNETİCİLERİNİ GÖREVDEN ALIN"

Tatil edilen maçın ardından sahaya gelen Vanspor FK Başkanı Ferhat Kıyak, bu sorumsuzluğa neden olanları derhal görevden alınması yönünde talimatını verdi.

Üzücü manzara karşısında sorumlular ile telefon görüşmesi yapan Başkan Kıyak,"Bizler yönetim olarak altyapıya önem veriyoruz. Bu takımın deplasman maçlarına gitmesi için her defasında yüz bin lira para harcıyoruz. Maalesef ilgili arkadaşlarımın  sorumsuzluğu yüzünde kendi evimizde antrenör ve yönetici takımın başında olmadığı için maç tatil ediliyor. Kimse merak etmesin radikal tedbirler alıp hesap soracağız " dedi.

" FUTBOL GEÇMİŞİ OLMAYANLAR AKIL HOCALIĞI YAPIYOR "

Bir zamanlar Süper Ligde fırtınalar estiren ülkemizin köklü takımı Vanspor yöneticilerin her defasında kurumsal kimlik kazandıracağız söylemi boşa çıkıyor. Kurumsal kimlik kazanımının futbol geçmişi kişilerle kazanılacağı gözden kaçırılıyor.

Gerek altyapı, gerek yönetici, gerek basın alanında ki yanlış tercihlerin Vanspor'u uçurumun kenarına itiyor.

 Kentin vizyonu olan Vanspor'un dün yaptığı basın toplantısına maalesef gerekli ilgi gösterilmemesi de alenen bu olayı gözler önüne seriyor.

Tatil edilen bu maçın Amatör Futbol Disiplin Kuruluna sevk edilip hükmen 3-0 hükmen mağlup sayılacağı gelen bilgiler arasında. Yerelvanhaber

Bakmadan Geçme