Vanspor Teknik Direktörü Erhan Altın, 'Henüz bitmiş bir şey yok'

Vanspor FK Teknik Direktörü Erhan Altın, takım antrenmanını izlemeye gelen taraftarların yanına gelerek, 'takımınıza sahip çıkın' dedi.

Son haftalarda istediği performansı sahaya yansıtamayan Vanspor'da hazırlıklar son sürat devam ediyor. İstikrarlı bir yönetim modeli ortaya koyan Mehmet Avcı başkanlığındaki yönetim kadrosu, kötü sonuçlar sonrası takımın hocasına sahip çıkarak daha zamanımız var demişti.

Vanspor FK, Şahabettin Özarslaner tesislerinde Somaspor maçı hazırlıklarını sürdürdüğü esnada Gölkentliler taraftar grubu üyeleri antrenmanı izlemek için tesise geldi. Antrenman esnasında taraftarlar ve teknik direktör Erhan Altın arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Futbolcular antrenman yaparken, teknik adam Erhan Altın bir anda trübünden antrenmanı izleyen taraftarların yanına giderek, 'Bu takımın sahibi sizsiniz, takımınıza sahip çıkın' ifadesini kullandı.

Görüntüde taraftarlardan bazıları ise, 'Sen devam et, biz her zaman arkandayız' dediği duyuluyor.

Taraftar grupları sosyal medyada yaşanan diyaloğu paylaşarak, "Gölkentliler taraftar grubumuz Soma maçı öncesi tesislere giderek oyuncu grubundan galibiyet sözü aldı. Daha biten hiçbir şey yok size ihtiyacımız var Lütfen takımımıza sahip çıkalım“ dedi.

Van temsicisi, 9 Nisan 2022 Cumartesi günü Somaspor'u konuk edecek. Karşılaşma saat 15:00'da başlayacak.

Bakmadan Geçme